QuizIT #4 – благотворителна викторина

Припомнете си чара на 80-те и 90-те години и подкрепете каузата на “Заедно в час” с отбор на благотворителна викторина QuizIT#4!

Четвъртото издание на викторината на „Заедно в час“ отново обединява представители на IT бранша около каузата за равен достъп до качествено образование за всяко дете. Всички приходи от вечерта отново ще бъдат инвестирани благотворително за подкрепата на учителите в програмата за професионално и лидерско развитие.

На 30 октомври, вторник, от 19:00 ч. ще си припомним музиката, филмите, по-интересните събития и чарът на бурните десетилетия на 80-те и 90-те. Събитието по традиция се организира по инициатива на Questers, а сега и с подкрепата на Elephant Bookstore и бар City Stage.

Може да се регистрирате за нашата благотворителна викторина още сега на този линк: https://goo.gl/forms/q2LT3bfYzTTKozbu1

Отборите са по шест души. Ако нямате пълен отбор, ще ви съдействаме за организирането на такъв с други играчи без пълен отбор.

Препоръчителна такса за участие: 10лв с включен билет за благотворителната томбола.

Гостите на събитието ще имат възможност да се запознаят по-обстойно с работата на „Заедно в час“ и да подкрепят каузата на събитието, като участват в благотворителна томбола. Наградите в нея са осигурени от нашите партньори Elephant Bookstore.
За повече информация и въпроси, можете да пишете на: e.karadjian@zaednovchas.bg!

Научете повече за събитието тук.

Начало:

19:00

30 октомври, 2018

Край:

22:30

30 октомври, 2018

Адрес

City Stage

Event Participants