QuizIT 5 – благотворителна викторина

Време е за QUIZ IT #5!

Викторината в подкрепа на “Заедно в час” се завръща
на 19 февруари, сряда, от 19.00 ч. в City Stage…

с нов водещ: стенд-ъп комика Георги Кючуков,
с нови предизвикателни въпроси,
с традиционната благотворителна томбола
и много добро настроение!

Какво трябва да направите, за да станете част от събитието:

  1. Съберете отбор (максималният брой участници в един отбор е 6 души, ако нямате толкова, ще ви обединим с други непълен отбор или индивидуално регистрирани участници);
  2. Преговорете всичките си знания от рубриката “любопитно” в сферата на спорта, културата, образованието, науката и др.;
  3. Запишете за участие до 12 февруари, като попълните тази форма: https://forms.gle/PWAusV2YFKroiAca8 (записването за участие във викторината е безплатно)

Всички приходи от вечерта (през благотворителната томболата) ще бъдат инвестирани за подкрепата и обучението на учителите в програмата за професионално и лидерско развитие на “Заедно в час”.

Всички присъстващи, които закупят благотворително билетчета за томболата, ще могат да спечелят книгата “Първите седем” на Боян Петров.

За отбора победител в QuizIT също сме подготвили страхотна отборна награда, която ще споделим скоро.

Ако искате да подкрепите “Заедно в час” с дарение и преди събитието, научете какви са начините за това тук.

Събитието се организира по инициатива на Questers и с подкрепата на бар City Stage.

За първи път в ролята на водещ на QuizIT ще влезе Кючуков Kомеди Шоу, затова обещаваме освен много любопитни въпроси и много истински смях с един от най-забавните стенд-ъп комици в България.

Не чакайте дълго и се запишете, защото местата свършват бързо!

Let’s quiz IT!

За допълнителни въпроси пишете на Ния Янакиева, n.yanakieva@zaednovchas.bg

————
За “Заедно в час”:

“Заедно в час” е създадена през 2010 г. и работи за осигуряването на равен достъп до качествено образование на всяко дете в България. Мисията на организацията е да открива, обучава и развива способни и мотивирани професионалисти, които допринасят дългосрочно за положителна промяна на образованието в България.

В рамките на програмата за професионално и лидерско развитие на “Заедно в час” участниците получават подкрепа да работят като учители на ученици от уязвими общности. През това време те имат възможност да се запознаят директно с предизвикателствата и начините за подобрение в системата. След това продължат да допринасят активно за по-качествено образование в България през работа в различни професионални сфери.

Начало:

19:00

19 февруари, 2020

Край:

22:00

19 февруари, 2020

Адрес

City Stage

Event Participants