След университета: кариера, кауза, а защо не и двете – Пловдив

Скоро ще завършиш висшето си образование и се чудиш накъде да поемеш? Към бързо професионално развитие или допълнителна квалификация с още полезни умения? Към това да направиш нещо за теб самия или пък да допринесеш за една по-добра среда на живот за всички ни?

“Заедно в час” ти предлага всичко това в едно.
Програмата подготвя мотивирани и способни хора от различни сфери да работят като учители и да развият професионални и лидерски умения – както специфични за преподаването, така и универсални за бъдещи кариерни посоки. Участниците в нея получават специално разработени обучения, менторска подкрепа, учителска правоспособност, намиране на позиция в училище, възможности за кариерно развитие, полезни ресурси, финансови стимули, професионални контакти и силни приятелства.

“Заедно в час” и учителите от програмата ни работят за това всяко дете в България да получи качествено образование. Да има достъп до възможности, които да му помогнат да види колко много пътища стоят пред него, да завърши успешно училище и университет и, също като теб, един ден да е пред важния кръстопът накъде да поеме.

Ела на презентацията на “Заедно в час”, за да разбереш как можеш да комбинираш:
> Кариерното си развитие
> Работа, която има значение
> Специално разработени обучения
> Менторска програма
> Широка мрежа от съмишленици

Кога: 5 ноември, от 12:00 часа
Къде: Пловдивски университет, нова сграда, Аудитория 122
Регистрирай се: http://bit.ly/2C6vsX3

“Заедно в час” е създадена по инициатива и с финансовата подкрепа на фондация “Америка за България” и е част от международната мрежа Teach for all.

Начало:

12:00

5 ноември, 2019

Край:

13:00

5 ноември, 2019

Адрес

Пловдивски университет, нова сграда, 122 аудитория

Event Participants