След университета: кариера, кауза, а защо не и двете

Скоро ще завършиш висшето си образование и се чудиш накъде да поемеш? Към бързо професионално развитие или пък допълнителна квалификация с още полезни умения? Към това да направиш нещо за теб самия или пък да допринесеш за една по-добра среда на живот за всички ни?

“Заедно в час” ти предлага всичко това в едно.

Програмата ни подготвя мотивирани и способни хора от различни сфери да работят като учители и да развият професионални и лидерски умения – както специфични за преподаването, така и универсални за бъдещи кариерни посоки. Участниците в нея получават специално разработени обучения, менторска подкрепа, учителска правоспособност, намиране на позиция в училище, възможности за кариерно развитие, полезни ресурси, финансови стимули, професионални контакти и силни приятелства.

“Заедно в час” и учителите от програмата ни работят за това всяко дете в България да получи качествено образование. Да има достъп до възможности, които да му помогнат да види колко много пътища стоят пред него, да завърши успешно училище и университет и, също като теб, един ден да е пред важния кръстопът накъде да поеме.

Ела на презентацията на “Заедно в час”, за да разбереш как можеш да комбинираш:
> Кариерното си развитие
> Работа, която има значение
> Специално разработени обучения
> Менторска програма
> Широка мрежа от съмишленици

Регистрирай се: http://bit.ly/33IrsYi

“Заедно в час” е създадена по инициатива и с финансовата подкрепа на фондация “Америка за България” и е част от международната мрежа Teach for all.

Начало:

18:00

30 октомври, 2019

Край:

20:00

30 октомври, 2019

Адрес

Софийски университет "Св. Климент Охридски"

Event Participants