Уебинар: Да победим професионалното прегаряне – стратегии за преуморени директори и учители

Затрупани ли сте със задачи и отговорности в училище? Сигурни сме, че всеки директор на училище е затрупан с всевъзможни планирани и непредвидени задачи в ежедневието си. Контролирането на всички процеси и процедури в училището, следенето за професионалното развитие на всеки учител и бъдещето на всеки ученик е изключително отговорна работа, която води след себе си много стрес, тревоги и още повече задачи в работния тефтер.

По време на уебинара ще се фокусираме върху важни стратегии за управление на времето и как да противодействаме на професионалното прегаряне. Ще разгледаме методи за делегиране, приоритизиране и разпределение на задачите, които ще Ви помогнат да балансирате работата и личния живот. Ако търсите решения и възможности, които да подобряват както вашата работа, така и развитието на цялото училище, включете се на 25 април от 18:30 часа!

Водещи на уебинара са професионалисти с богат опит – Емилия Иванова, дългогодишен директор на 90 СУ “Ген. Хосе де Сан Мартин”, София, ментор на училищни екипи и Александрина Димитрова – обучител на училищни екипи в програма “Училища за пример” .

Регистрирайте се безплатно: https://zaednovchas.bg/webinar-time-management-burnout/

Начало:

18:30

25 април, 2024

Край:

20:00

25 април, 2024

Адрес

Online >>> регистрирайте се: https://zaednovchas.bg/webinar-time-management-burnout/

Event Participants