Уебинар: Училищна стратегия отвъд бюрокрацията – как да водим училището към успеха

Какво е училищната стратегия – поредната „бумащина“ или гарант за качество и развитие на училището? Сигурни сме, че всеки директор на училище е затрупан с всевъзможни планирани и непредвидени задачи в ежедневието си – така този стратегически документ може да се превърне в поредната бюрократична спънка. Но как овластяваме повече хора и ги включваме в стратегическото планиране, как въвличаме целия екип в постигане на стратегическите цели?

По време на уебинара ще предложим практически стъпки за превръщането на училищната стратегия в работеща политика. Ще обсъдим как да вдъхнем живот на вашата училищна стратегия чрез насърчаване на култура на визионерско мислене и стратегическо планиране. Освен това ще споделим ценни съвети как да овластим повече членове на екипа и да включим всички в процеса на стратегическо планиране. И накрая, ще проучим ефективни комуникационни стратегии за споделяне на вашата училищна стратегия с учители, ученици, родители и други заинтересовани страни, като гарантираме, че тя остава основен фокус и движеща сила за непрекъснато подобряване и растеж.

Ако търсите решения и възможности, които да подобряват както вашата работа, така и развитието на цялото училище, включете се на 13 юни от 18:30 часа!

 

Регистрация и повече информация

Начало:

18:30

13 юни, 2024

Край:

20:00

13 юни, 2024

Адрес

Online >>> ZOOM

Event Participants