Уроци по лидерство: Дай старт на успеха!

РЕГИСТРАЦИЯ ЗА СЪБИТИЕТО

“Заедно в час”, в партньорство с “Кока-Кола Хеленик България” и с любезното съдействие на Междууниверситетския център за развитие на кариерата – УНСС, представят “Уроци по лидерство: Дай старт на успеха!” с Мария Петрова и Александър Иванов.

Какво е да бъдеш лидер в една от най-големите компании в България? Какви качества трябва да притежават успешните лидери и как да ги развият? Кои са най-трудните решения, които взима един лидер?

Заповядайте на 7 март (сряда) от 17:00 часа в Голяма конферентна зала на Университета за национално и световно стопанство (УНСС), за да разберете отговорите на тези и на още много въпроси от вдъхновяващия ни лектор – Мария Петрова, бизнес партньор “Човешки ресурси”, функции “Маркетинг и продажби” в “Кока-Кола Хеленик България”. Модератор на дискусията ще е Александър Иванов, мениджър “Обучения” в Softuni Digital & Softuni Creative и възпитаник на програма “Заедно в час”.

Събитието е безплатно, но е необходима предварителна регистрация на http://bit.ly/2CK1SnO.

За Мария Петрова:

Мария е завършила бакалавърска програма по психология в СУ „Св. Климент Охридски“, впоследствие магистърска по трудова и организационна психология, както и редица допълнителни обучения в областта на човешките ресурси.

Започва кариерата си като психолог и начинаещ психотерапевт към фондация “Асоциация “Анимус”, като едновременно изпълнява и функцията „Лобист“, и ръководи различни проекти, финансирани от европейски институции. През 2005 година решава да направи кардинална промяна в кариерата си и да се насочи към сферата на човешките ресурси. Работила е като ЧР специалист в консултантския сектор и сектора на недвижими имоти. От 10 години е служител на “Кока-Кола Хеленик България”, като първоначално започва на позиция супервайзор “Човешки ресурси” и впоследствие преминава през други позиции, докато заема настоящата си длъжност като Бизнес партньор ЧР за функции “Продажби” и “Маркетинг”, където отговаря за около 600 служители.

Мария ще ви разкаже за факторите на успеха по пътя към лидерска позиция в “Кока-Кола Хеленик” и ще ви даде съвети за това как и вие можете да станете успешни мениджъри и лидери.


“Заедно в час” е неправителствена организация, чиято мисия е да предостави равен достъп до качествено образование на всяко дете в България независимо от населеното място, в което живее, училището, в което учи, етническия му произход и социално-икономическото положение на родителите му. Фондацията е създадена по иницативата и с финансовата подкрепа на фондация “Америка за България” и е част от международната мрежа Teach for All, чийто подход успешно се прилага в повече от 40 други държави на шест континента.


Запис на събитието:

Начало:

17:00

7 март, 2018

Край:

18:30

7 март, 2018

Адрес

УНСС

Event Participants