Webinar: Защо се върнах в България и станах учител

> Защо да се върнеш в България след като завършиш образованието си в чужбина?
> Какво ще получиш с програмата на “Заедно в час”?
> Какво е усещането да си учител?

Уебинарът на 30.03. е възможност на живо да научиш повече за програмата на “Заедно в час”, да разговаряш с учител по програмата и да получиш директни отговори на въпросите си. Не е нужно да напускаш дома си, а само да си осигуриш стабилна интернет връзка за включване.

В този уебинар гост ще бъде Стефани Костова – настоящ участник в програмата на “Заедно в час”. Тя вече 2 години преподава по английски език в с. Белозем, Пловдивска област. Била е и доброволец в AIESEC UK в различни роли – маркетинг, финанси и др.

Преди да кандидатства за програмата на “Заедно в час”, Стефани следва Бизнес науки в University of Strathclyde, Глазгоу, Шотландия. В уебинара ще имате възможността да разберете повече за избора на Стефани да се върне в България след университета, както и за мотивацията ѝ да стане учител и развитието, което ѝ дава тази роля. На живо ще можете да зададете всички свои въпроси към нея, както и към член от екипа на “Заедно в час”.

Ако имате интерес да кандидатствате за програмата на “Заедно в час” и/или да научите какво е да се преместиш от шотландски град с население от 612 000 души в българско село с 4000 души и да бъдеш млад учител там, запишете се за уебинара още сега. Можете да се включите от България или чужбина, ще започнем точно в 14 часа българско време.

Запазете своето място предварително – местата са ограничени!
След регистрацията си очаквайте имейл с инструкции за присъединяване към уебинара.

Ако нямате възможност да присъствате на живо, но имате въпроси към Стефани, може да ни ги изпратите j.le@zaednovchas.bg и ще получите отговори след провеждането на уебинара.

Начало:

14:00

30 март, 2020

Край:

15:00

30 март, 2020

Адрес

ONLINE

Event Participants