За (не)отъпканите кариерни пътеки | Козлодуй

“Заедно в час” ви кани да направите първата крачка към вашата нова кариера.

Все повече хора осъзнават, че работата може да е различна всеки ден, да те предизвиква, да излиза извън рамките на традиционния цикъл от понеделник до петък и от 9 до 18 ч. Все повече хора търсят работа, която от една страна да надгради досегашните им умения и да развие нови способности у тях, а от друга да е в полза и на околните. Все повече хора търсят работа с кауза, но невинаги успяват да я намерят, защото пътеките са все още неотъпкани.

Ние вярваме, че една от каузите, на които си заслужава да посветиш работния си ден, е тази за бъдещето на България. Бъдеще, което зависи пряко от усилията, положени в класната стая точно днес – от всеки един от нас. Ние вярваме, че качественото образование на всяко дете е един от основните градивни елементи на силното общество.

Ще се радваме да ви видим в Козлодуй, да ви разкажем за това как нашата общност работи за положителна промяна на образователната система и как вие можете да направите първата крачка по тази вълнуваща и смислена кариерна пътека.

Събитието е със свободен вход и предварителна регистрация на: http://bit.ly/2IxibwG.
Каним ви да побързате, тъй като местата са ограничени.

Кога: 7 март, 2019 г., 18:00 ч.
Къде: гр. Козлодуй, Община Козлодуй, Заседателна зала, ул. “Христо Ботев” 13

Програма:
18:00 Регистрация
18:15 Презентация на “Заедно в час” и програмата за професионално и лидерско развитие
18:45 Споделяне на опит от настоящи участници и възпитаници на програмата
19:15 Въпроси и отговори

——
До 15 април “Заедно в час” набира кандидати за деветия випуск участници в програмата си за професионално и лидерско развитие, които през 2019 г. ще преминат интензивно обучение, а от 15 септември ще започнат да преподават на ученици в 11 региона на България.

Начало:

18:00

7 март, 2019

Край:

20:00

7 март, 2019

Адрес

Община Козлодуй

Event Participants