За (не)отъпканите кариерни пътеки | Стара Загора

“Заедно в час” ви кани да направите първата крачка към вашата нова кариера. Ако сте пропуснали есенната ни среща в Стара Загора, сега е вашият втори шанс!

Все повече хора осъзнават, че работата може да е различна всеки ден, да те предизвиква, да излиза извън рамките на традиционния цикъл от понеделник до петък и от 9 до 18 ч. Все повече хора търсят работа, която от една страна да надгради досегашните им умения и да развие нови способности у тях,
а от друга да е в полза и на околните. Все повече хора търсят работа с кауза, но невинаги успяват да я намерят, защото пътеките са все още неотъпкани.

Ние вярваме, че една от каузите, на които си заслужава да посветиш работния си ден, е тази за бъдещето на България. Бъдеще, което зависи пряко от усилията, положени в класната стая точно днес – от всеки един от нас. Ние вярваме, че качественото образование на всяко дете е един от основните
градивни елементи на силното общество.

Ще се радваме да ви видим в Стара Загора, да ви разкажем за това как нашата общност работи за положителна промяна на образователната система и как вие можете да направите първата крачка по тази вълнуваща и смислена кариерна пътека.
Събитието е със свободен вход и предварителна регистрация на: http://bit.ly/2W5yFOt

Каним ви да побързате, тъй като местата са ограничени.
Кога: 28 март 2019 г., 18:30 ч.
Къде: Регионална библиотека „Захарий Княжески“, бул. „Руски“ 44

Програма:
18:30 Регистрация
18:45 Презентация на “Заедно в час” и програмата за професионално и лидерско развитие
19:15 Споделяне на опит от настоящи участници и възпитаници на програмата
19:45 Въпроси и отговори

——
До 15 април “Заедно в час” набира кандидати за деветия випуск участници в програмата си за професионално и лидерско развитие, които през 2019 г. ще преминат интензивно обучение, а от 15 септември ще започнат да преподават на ученици в 11 региона на България.

Начало:

18:30

28 март, 2019

Край:

20:00

28 март, 2019

Адрес

Регионална библиотека „Захарий Княжески“, бул. „Руски“ 44, Стара Загора

Event Participants