“Заедно в час” на Национални дни на кариерата

“Заедно в час” ви кани да направите първата крачка към вашата нова кариера.

Все повече хора осъзнават, че работата може да е различна всеки ден, да те предизвиква, да излиза извън рамките на традиционния цикъл от понеделник до петък и от 9 до 18 ч. Все повече хора търсят работа, която от една страна да надгради досегашните им умения и да развие нови способности у тях, а от друга да е в полза и на околните. Все повече хора търсят работа с кауза, но не винаги успяват да я намерят.

Ние вярваме, че една от каузите, на които си заслужава да посветиш работния си ден, е тази за бъдещето на България. Бъдеще, което зависи пряко от усилията, положени в класната стая точно днес – от всеки един от нас. Ние вярваме, че качественото образование на всяко дете е един от основните градивни елементи на силното общество. Можете да кандидатствате за програмата за професионално и лидерско развитие на “Заедно в час” до 15 април.

Ще се радваме да ви видим на щанд 26 в НДК на “Национални дни на кариерата”, да ви разкажем за това как нашата общност работи за положителна промяна на образователната система. Защо и как вие можете да направите първата крачка по тази вълнуваща и смислена кариерна пътека.

Кога: 12-13 март
Къде: НДК, ет. 3, щанд 26

За организатора на събитието:

Национални дни на кариерата” е най-мащабният кариерен форум в България, на който през годините работа са намерили над 42 хил. стартиращи кариерата си специалисти!
Събитието се провежда за 18-та поредна година и се организира от JobTiger – HR компания и кариерен сайт.

До 15 април

“Заедно в час” набира кандидати за деветия випуск участници в програмата си за професионално и лидерско развитие, които ще преминат интензивно обучение. А от 15 септември ще започнат да преподават на ученици в 11 региона на България.

Повече за програмата и как да кандидатствате можете да прочетете ТУК.

Начало:

10:00

12 март, 2019

Край:

19:00

13 март, 2019

Адрес

НДК, София

Event Participants