“Заедно в час” на TEDxVitosha 2019

На 9 март в Народния театър “Иван Вазов” “Заедно в час” ще се включи в тазгодишното издание на TEDxVitosha – събитие от глобалното семейство на TEDx с вдъхновяващи лектори и идеи, които си струва да бъдат споделени. Фондацията е партньор на инициативата и ще присъства с щанд, на който посетителите ще могат да разберат историите на няколко учители от програмата на организацията, преодолели редица препятствия по пътя към качественото образование за всяко дете. Ще разкажем и повече за програмата за професионално и лидерско развитие, която подготвя способни и мотивирани хора от различни сфери да станат учители. До 15 април “Заедно в час” набира кандидати за своя девети випуск учители, които ще започнат да преподават от септември т.г.

Темата на TEDxVitosha 2019 е „Намерете Х“, като всяка от 18-те лекции по време на събитието ще даде своята интерпретация на това какво е Х. Сред лекторите са:

  • Анна Йелен, наричана „Експертът по времето“, чиято мисия е да споделя своите идеи как можем да използваме живота си мъдро,
  • Н.Пр. Сри Астари Расджид, посланик на Индонезия в България, Албания и Македония и професионален художник,
  • Доц. Ивелин Сърдъмов, учен в сферите на неврологията и политологията,
  • Калин Радев, основател на финтех компанията „Софтуер Груп“,
  • кулинарният архитект София Йотова и
  • писателят и авантюрист Филип Лхамсурен.

Повече за събитието и лекторите можете да намерите на tedxvitosha.com.

Начало:

10:00

9 март, 2019

Край:

19:00

9 март, 2019

Адрес

Народен театър "Иван Вазов", София

Event Participants