Заедно в час – ТАМ, където е нужно

Обмисляш следващата си кариерна стъпка? Търсиш начин да съчетаеш професионалното си развитие с работата по нещо важно за теб и за бъдещето на страната? Ела на събитието ни във Велико Търново
✅ Чувал си за “Заедно в час”;
❌ Не си чувал за „Заедно в час“;
? Вече не си сигурен какво си чувал за „Заедно в час“.

Ела на среща (в) ТАМ, за да научиш повече за каузата ни и какво представлява програмата ни за личностно и професионално развитие. За да поговориш с Петър Пройков и Миглена Христова, които ще отговорят на въпросите ти.

Миглена е завършила Философия във Великотърновски университет “Св. св. Кирил и Методий”. Тя е участник в програмата на “Заедно в час” от 2016 до 2018 и преподава в начален етап в с. Горна Малина.

Петър e координатор привличане на участници в Заедно в час. Той става учител по програма Заедно в час през 2013 година и преподава две години френски език в София. Завършил е международни икономически отношения в Икономически университет – Варна.

Обещаваме ти смислена вечер, с доза размисъл и нови идеи за кариерното ти развитие

До 15 април 2019 г. “Заедно в час” набира кандидати за деветия випуск участници в програмата си, които през 2019 г. ще преминат интензивно обучение, а от 15 септември ще започнат да преподават на ученици в 11 региона на България.

Ако се интересуваш от програмата ни за професионално и лидерско развитие, можеш да научиш повече ТУК.

Начало:

17:00

27 февруари, 2019

Край:

19:00

27 февруари, 2019

Адрес

Велико Търново, ТАМ

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *