Заедно в образованието: За успеха на всяко дете

С какво се занимават възпитаниците на програмата на “Заедно в час” след първите две години в училище? Какви техни успешни практики могат да споделят с други учители? Какви продукти и услуги са разработили в помощ на директорите? Как можем да разпространим добрия опит сред повече училища в страната?

Заповядайте на 12 април от 13:30 ч. на второто издание на “Заедно в образованието: За успеха на всяко училище”, за да чуете отговорите на тези и много други въпроси.

Регистрацията е на https://bit.ly/2O54fZK.

Събитието се организира от академия “НИКЕ” и фондация “Заедно в час”. На него ще бъдат представени добри практики и опит от класни стаи, училища и регионални инициативи, насочени към качествено образование за всяко дете в България. Ще имате възможност да се запознаете с възпитаници на програмата на “Заедно в час”, които продължават да работят в сферата на образованието през различни начини – като учители и директори, създатели на бизнес компании и социални предприятия, експерти в гражданския сектор. Ще можете да се включите и в дискусии с представители на местни и национални институции, за да стигнем заедно до отговори на въпроса как да развиваме училището в името на успеха на учениците.

“Заедно в образованието” в гр. София. Точното място ще потвърдим допълнително.

Очакваме Ви!

Начало:

13:30

12 април, 2019

Край:

16:00

12 април, 2019

Адрес

София

Event Participants