Не пропускай нито едно вдъхновяващо събитие със Заедно в час

Вярваме, че хората, които работят за промяна на средата, са тези, които винаги търсят възможности да общуват помежду си, да споделят опит, научени уроци и да се подкрепят. Именно затова и изграждаме силна мрежа от партньорства с различни организации, с които заедно да работим за по-доброто бъдеще и успеха на учениците в България.

Заедно със своите партньори регулярно организираме и събития, чиято цел е именно да срещнат социално активните, мотивирани и дейни хора, да ги запалят и поощрят в търсенето на нови идеи и възможности за съвместни проекти. Виж какво ни предстои през следващите месеци. Надяваме се да те срещнем на някое от тези събития.

Социални понеделници

От края на 2016 понеделниците веднъж в месеца са една идея по-социални и разнообразни със съвместните събития на JCI и Заедно в час “Социални понеделници”. В края на всеки месец три неправителствени организации или инициативи имат възможност да разкажат за себе си, за своите дейности и актуални проекти. Междувременно активните хора в столицата могат да се възползват от възможността за нови запознанства, доброволчество, а защо не и работа.

През февруари “Социални понеделници” предстои на 20 февруари от 19:00 ч. в бар Ескобар, а трите гостуващи организации са Open Space Foundation, Международната награда на херцога на Единбург в България и Български младежки форум.

Повече за събитието и гостите може да научиш във фейсбук събитието тук. Не е нужна предварителна регистрация, а входът е свободен.

Рецепти за успех

През 2017 с дългогодишните ни партньори от “Тук-там” продължаваме серията от вдъхновяващи срещи “Рецепти за успех”. В поредната среща от инициативата на 23 февруари гост ще бъде Весела Малинова, управляващ директор на Comptel Bulgaria.

Събитието е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация на този линк. Весела ще разкаже повече за своя път като професионалист в сферата на човешките ресурси и защо учителската професия е също пряко свързана с мениджмънта на хора. Тя ще сподели съвети и любопитни истории за научени уроци.

Повече информация за нея може да научиш във фейсбук събитието тук, където може да следиш и допълнителни подробности от организаторите.

ПреОБРАЗОВАНИЕ в страната

С голямо вълнение продължаваме да организираме и дискусии със социално активните хора в различни градове в страната. До края на месеца предстои събитие в Ловеч на 17 февруари. На него всички присъстващи ще могат да научат повече за предизвикателствата пред образованието в региона, работата на фондация Заедно в час в училище и как всеки един може да помогне за подобряване на ситуацията. Повече подробности може да научите във фейсбук събитието тук. През следващите месеци предстоят подобни събития също във Велико Търново, Плевен, Разград, Варна, Пловдив и различни университети в страната.

За да не изпускаш нито едно от събитята на Заедно в час в България и по света, може да се абонираш за получаване на известия през фейсбук страницата ни (Follow Page).

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.
Абонирай се за бюлетин

Най-важното от нас директно в твоята поща

Можеш да се отпишеш по всяко време.