Вашето дарение сега има двойно по-голямо въздействие

За трета година верният ни съмишленик Богомил Балкански организира дарителска кампания, в която удвоява всяко регулярно дарение, което получим. 

За Боги Балкански просперитетът на всяко общество се гради на способностите на хората да творят и да създават добавена стойност. Вижте видеото и научете защо той подкрепя “Заедно в час”

Благодарение на хора като вас, които виждат образованието като важна ценност за цялото общество, ние се развиваме и търсим най-ефективните начини да подкрепяме българските учители и ученици.
Подкрепете ни с двойна сила

Вашето дарение сега има двойно по-голямо въздействие2. Попълнете вашите данниЗаедно в час не съхранява информация за вашата дебитна или кредитна карта. Всяко дарение е криптирано и 100% защитено.


Ако искате да дарите по различен начин или имате нужда от повече информация, свържете се с нашия екип на development@zaednovchas.bg.

Вярваме

В “Заедно в час” вярваме, че учителите са хората, които най-силно въздействат върху мотивацията и възможността на всяко едно дете в България да развие своя пълен потенциал. Те запалват желанието за учене и интереса към знание, дори когато у дома ученето е много трудно. Те са онези, които откриват силните страни на учениците и развиват нагласата “от мен зависи”, за да ги подкрепят да бъдат самостоятелни, отговорни и активни граждани в бъдеще. За да се справят с тези задачи и много други предизвикателства, всички учители имат нужда от подготовка, подкрепа и да не спират да се развиват, също както своите ученици. 

кампания на Богомил Балкански за удвоени дарения

Затова вече 10 години подкрепяме учителите в първите им стъпки в професията.

Подбор

Всяка година избираме най-мотивираните учители сред над 3000 кандидати. Обучаваме ги да работят в училищата, където има най-голяма нужда от тях, като използваме иновативни подходи и добри практики от България и света.

Подкрепа

Подкрепяме ги през първите две години с надграждащи обучения и менторска подкрепа. Насърчаваме ги да търсят решения спрямо нуждите на учениците и заедно с общностите, в които работят.

Общност

Развиваме активна общност от възпитаници, в която всеки може да намери подкрепа, съмишленици и идеи за своята работа в училище и образованието.

От 2020

Учителите в образователната система обаче са много повече и всички те се нуждаят от подкрепа и развитие, за да бъдат уверени да подготвят учениците на 21 век.

Затова и през 2020 г. стартирахме нова двугодишна програма “Училища за пример”, която подкрепя цели училищни екипи в разработването и прилагането на устойчиви и ефективни практики за преподаване и управление на училището, които допринасят за успеха на всеки ученик. Първите 26 училища вече започнаха обучението си и тепърва ще разказваме за техните успехи.

Успяваме да правим всичко това, благодарение на хора като вас!