Заедно в час си партнира с “Големите” за по-качествено образование в България

Заедно в час започва партньорство с екипа на Комедийна вечер с “Големите” за популяризиране на мисията си сред повече хора в България и Европа. Подкрепата за равния достъп до качествено образование в България е благотворителната кауза на “Големите” по време на предстоящите събития на групата в България и чужбина.

Като част от партньорството всички гости на събитията на “Големите” ще се запознаят с работата на Заедно в час, предизвикателствата и възможностите пред учителите по програмата, както и тяхното въздействието върху развитието на учениците.

Заедно в час и Комедийна вечер с “Големите” са създадени през 2010 година, което ги прави връсници в желанието си да донесат позитивна промяна за хората. Заедно в час помага на учениците, като им помага да развият своя пълен потенциал, а Комедийна вечер с “Големите” помага хората да се чувстват по-добре, да се радват на живота и да се забавляват с качествена комедия. Чрез съвместната си работа ние можем наистина да помогнем за качествена промяна на света, в който живеем”, споделя Веселин Стоянов от екипа на Комедийна вечер с “Големите”.

Съгражданите ни в Лондон първи ще имат възможност да подкрепят Заедно в час на събитие на “Големите” още на 7 март. Допълнителна информация за билетите и шоуто на комедийната група може да научите тук.

Други различни варианти за финансова подкрепа на Заедно в час от целия свят може да откриете тук. Ако имате желание да подкрепите фондацията дългосрочно, искате да съдействате за организиране на събития или имате други идеи, свържете се с нас на имейл development[@]zaednovchas.bg.

Комедийна вечер с “Големите” се провежда от пет години в едни от най-добрите столични заведения. Екипът от млади актьори (Веселин Стоянов, Борис Лапшов, Рая Белева, Анелия Луцинова и Мирослав Симеонов) се събира, след като завършват НАТФИЗ през 2010г. Като един добре сработен екип те решават да поемат инициативата в свои ръце и да създадат собствен проект, който да забавлява хората. Те стават първата по рода си комедийна група, която играе в заведения. През 2012 г. част от шоуто става и талантливият актьор Димитър Енчев. Гост-актьори в комедийната вечер са били още актриса Катерина Евро, както и певица Нора Караиванова.

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.

Стани част от вдъхновяващите учители, които променят света на учениците си

дни
часа
минути