Заедно в час е партньор на Innovation Explorer 2017

Заедно в час е партньор на третото издание на форума за иновации Innovation Explorer 2017 в София. Той ще се проведе на 23 февруари в Sofia Event Center и ще събере международни експерти в дебати по три ключови теми: космос, бизнес, образование.

Именно по темата образование като модератор ще се включи изпълнителният директор на фондация Заедно в час Евгения Пеева-Кирова. Панелът ще търси отговор на въпроса какво образование вече е нужно на човечеството в наши дни.

В дебатите ще се включат международните гости Джеймз Стикледър (САЩ), футуролог, иноватор, автор на книги, бивш директор иновации в DELL, а в момента преподавател в Университета на Южна Каролина (САЩ); Константин Дино (Кирицис), основател на mini MBA програмата на PwC и преподавател по стратегии за Европа и близкия Изток в четири университета, сред които: University of Surrey (UK), University of Strathclyde (UK), Henley Management College (UK), University of Nicosia (CY), както и Шелдън Браун (Калифорнийски университеит), Ерез Цалик (Израел) и Емелин Далщрьом (Singularity University).

В рамките на събитието за пръв път ще се проведе и едночасова кръгла маса по темата публично-частни иновационни партньорства, с подкрепата на представители на публичния сектор, бизнеса, академични преподаватели и международни гости.

Събитието се организира от Капитал и Иновейшън Стартър, с медийната подкрепа на телевизия Bloomberg. Допълнителна информация за програмата, регистрацията и участниците може да намерите в събитието тук.

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.

Стани част от вдъхновяващите учители, които променят света на учениците си

дни
часа
минути