Открийте вдъхновение с #ИсторииТЕ в Лондон и Заедно в час

Разказването на вълнуващи истории е най-старият и със сигурност един от най-ефективните начини за учене. Историите ни помагат да черпим от опита и преживяванията на другите, но и да намираме себе си – нещата, които са истински важни за нас, мечтите и личните си каузи.

На 23 октомври 2017г. от 19:00ч в St. Cuthbert’s Centre с първото благотворително събитие #ИсторииТЕ (Vol.1 London) Заедно в час събира опита и историите на три вдъхновяващи личности – ултрамаратонецът Красимир Георгиев, актрисата Елисавета Дачева и учителката Цветомира Цветанова.

Обединени от неспирния стремеж да открият своето лично призвание и да не се отказват, Краси, Ели и Цвети ще споделят повече за своите избори по пътя – предизвикателствата и научените уроци, които им помагат да открият своите мечти и да им се посветят с още по-голяма сила днес.

Тяхната задача е да провокират всички присъстващи да открият по нещо ценно за себе си, а междувременно да подкрепят и работата на учителите по програма Заедно в час и възможността всяко дете в България да може да осъществи своя потенциал.

Входът за събитието е свободен, но регистрацията на този линк е задължителна (до петък, 13.10.)

Може да ни подкрепите като дарите в онлайн кампанията тук или на място по време на събитието (в брой).

Следете събитието и във фейсбук тук.

Ето и повече за тримата гости на събитието и #ИсторииТЕ, с които ще ви впечатлят:

За Красимир Георгиев научете повече тук и тук.

За Елисавете Дачева разберете повече във видеото тук:

За Цвети Цветанова и нейната работа като учител изгледайте видеото тук:

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.

Стани част от вдъхновяващите учители, които променят света на учениците си

дни
часа
минути