Джон Леджънд подкрепя глобалната мрежа за равен достъп до образование Teach For All

Популярният изпълнител Джон Леджънд подкрепя международната мрежа Teach For All, чийто български представител е Заедно в час. Певецът е един от глобалните посланици на мрежата и нейната мисия за осигуряване на равен достъп до качествено образование. На 19 декември той сподели от своя профил в социалната мрежа Facebook видео с презентациите на ученици лидери от цял свят от глобалната конференция на Teach For All през 2016 г. Форумът за първи път се проведе в България между 25 и 27 октомври и събра над 400 представители на мрежата в Благоевград.

“В бързо променящия се и несигурен свят, нека отгледаме поколение на умни и емпатични хора, които променят света. Присъединете се към мен в подкрепата за тези невероятни ученици лидери от общността на Teach For All, които са поели по този път, заедно с още много по целия свят. Тези вдъхновяващи истории ми дават надежда, че позитивната промяна към по-мирен, справедлив и толерантен свят е наистина постижима!”, пише в своята публикация музикантът.

In a rapidly changing and uncertain world, let’s help raise a generation of smart, empathetic world-changers. Join me in…

Posted by John Legend on Monday, 19 December 2016

В споделеното видео е включена и речта на българката Мариела Иванова, която е завършила Професионалната гимназия по туризъм в Самоков – училище партньор на Заедно в час.

Видеото на английски може да изгледате тук:

Student Talks: Leadership Journeys from Teach For All on Vimeo.

Вие също може да подкрепите Заедно в час, като споделите информация за програмата и помогнете да намерим най-мотивираните и подходящии лидери, които да работят неуморно за успеха на всички деца в България!

Може да ни подкрепите също и с финансово дарение или като станете наш посланик. Научете повече тук.

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.
Абонирай се за бюлетин

Най-важното от нас директно в твоята поща

Можеш да се отпишеш по всяко време.