Новогодишни късмети за 2021

Новогодишни късмети за учители

Сговорен колектив виртуално обучение прави!

Сплотен екип, способен на невъобразими чудеса от храброст!

Пълни класове с жадни за учене млади умове!

Обучение за учители… наживо! С кафе паузи за сладки приказки! 

Неподозирани партньорства с представители на местния бизнес.

Вдъхновяващи гости и позитивни ролеви модели за децата в класната стая.

Топли и градивни отношения с родителите на всички ученици.

Нови мотивирани и сърцати попълнения в екипа.

Порой от добри практики и “аха” моменти през новата година!

Ще преоткриете професията си и ще се влюбите в нея наново!

Ще стартирате редица интересни проекти в училище – залесяване на училищния двор, обособяване на кътове за почивка за децата в коридора на всеки етаж, обновяване на училищната библиотека, изрисуване на тематични стенописи по стените и много други!

Най-после ще можете да заветете учениците си на екскурзията, която им обещавате от март 2020.

Върволица от загрижени родители ще Ви звънят, за да Ви предложат помощ за организиране на извънкласни дейности и училищни тържества. Възползвайте се! Ако случайно пропуснат, вие им звъннете 😉 

Новогодишни късмети за родители

През новата година в класната стая на Вашето дете ще дойде мистериозен нов учител, който ще завладее сърцата на децата, ще ги поведе към смели приключения и нови върхове на познанието и ще разшири кръгозора им (и, да, това по някакъв начин ще помогне за резултатите на НВО, не се притеснявайте).

Класната ще Ви се обади, за да Ви предложи да се включите в организацията на следващия училищен празник. Не се колебайте, веднага кажете да! Ако случайно пропусне, Вие ѝ се обадете и предложете помощ.

Госпожата по математика пак ще Ви звънне, но не се паникьосвайте! Този път ще е за хубаво 🙂 

Ще се осмелите да предложите най-щурата идея на следващата родителска среща и за Ваше най-голямо учудване ще предизвикате небивал фурор!

Наследникът Ви ще се еманципира и вече няма да иска да му помагате с домашните и уроците. Намерете си хоби, защото ще Ви се освободят по няколко часа на ден. 

Новогодишни късмети за кандидати в програма “Нов път в преподаването”

Пак излизаш пред дъската, но този път ти ще изпитваш!

Ще получиш мечтаната работа в мечтаното училище.

Вживяваш се прекалено много в новото си амплоа и започваш да пишеш забележки на семейството си. Опомняш се, когато те решават да те изгонят от час.

Ще ти се падне подкрепящ и разбиращ директор, чиято лична мисия е да въведе възможно най-много начинаещи колеги в дебрите на учителската професия.

Готви се за класно ръководство!

В твоето училище винаги ще има домашни печива в учителската стая. А в особено трудните дни господинът по физическо може и да те почерпи с една бутилчица от новото домашно червено винце.

Ще помогнеш на по-възрастните си колеги с техниката в училище, а те ще ти се отплатят с ценна и ключова информация до девето коляно за най-предизвикателните ученици в класната ти стая.

Ще стартираш редица интересни проекти в училище – залесяване на училищния двор, обособяване на кътове за почивка за децата в коридора на всеки етаж, обновяване на училищната библиотека, изрисуване на тематични стенописи по стените и много други! 

В края на първата си година в училище ще заведеш децата на екскурзия, но мъдро ще поканиш и класната! С нейна помощ ще се върнете със същия брой деца, с които заминахте! 

Стани част от вдъхновяващите учители, които променят света на учениците си

дни
часа
минути