„Заедно в час“ организира Лидерска академия за български студенти във Великобритания

„Заедно в час“ организира първата по рода си Лидерска академия за български студенти, които учат в момента във Великобритания. Академията ще се проведе между 9-11 ноември в Лондон.

Кандидатстването е отворено до 20 октомври на този линк.

Лидерската академията цели да развие универсални умения за лидерство, които са практични и приложими за всяка сфера, в която участниците искат да бъдат високо ефективни лидери след завършване на висшето си образование. Програмата включва методи и упражнения от опита на „Заедно в час“ и международната мрежа на Teach For All. Участниците ще изследват както своите индивидуални цели и лидерски стил, така и начините, по които да общуват и ангажират партньори и съмишленици в своята лидерска роля.

Освен обучения, участниците ще имат възможности да се срещнат с впечатляващи гост лектори, които са водещи експерти в различни сфери и са обединени от подкрепата си към каузата на „Заедно в час“. Гост лекторите ще надградят темите от обученията и ще дадат практически съвети, на база на своите успешни професионални кариери.

Гост-лектори:

  • Мина Димитрова – Head of Central Sales Strategy & Operations, EMEA at Google
  • Джеймс Дарли – Director of Strategic Alliances at Teach First UK
  • Явор Атанасов – Software Engineer, BBC

По време на академията всички участници ще имат възможност за свободни разговори с всички присъстващи и гост лектори.

Кандидатствайте до 20 октомври на този линк. Кандидатурите се разглеждат по реда на получаването им.
Актуална информация за събитието може да следите и във фейсбук тук.

Изискванията към участниците:

  • да са студенти във Великобритания за настоящата 2018/2019 година;
  • да притежават изявен лидерски потенциал и да говорят български език.

“Заедно в час” ще осигури настаняване на одобрените участници, които имат нужда от настаняване по време на академията. Участниците, които ще пътуват до Лондон ще имат право на възстановяване на транспортни разходи.

Ако имате въпроси, се свържете с Жана Ле от екипа на „Заедно в час“ на имейл j.le@zaednovchas.bg или на +359893322355.


Визията на „Заедно в час“ за образованието е всяко дете в България да има достъп до качествено образование, което да спомогне реализирането на пълния му потенциал. Мисията на „Заедно в час“ е да открива, обучава и развива мотивирани професионалисти, които работят дългосрочно за положителна промяна на образованието в България. Програмата на „Заедно в час“ в България се провежда от 2011г. като досега през нея са преминали над 260 души. „Заедно в час“ е създадена по инициативата и финансовата подкрепа на фондация „Америка за България“. Прочетете повече за нас тук.

 

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.
Абонирай се за бюлетин

Най-важното от нас директно в твоята поща

Можеш да се отпишеш по всяко време.