Дискусия за социалната мобилност с Евгения Пеева и Богомил Балкански (видео)

Българската общност в Сан Франциско няколко пъти вече активно показа своята подкрепа за мисията и работата на Заедно в час за успеха на всяко дете. На 18 април 2017 г. от  19:00 ч. (местно време; 19 април, 5:00 ч българско време) нашите сънародници от Западното крайбрежие отново се обединяват – този път с дискусия за социалната мобилност и българското образование. Основни участници в срещата са  Евгения Пеева-Кирова, изпълнителен директор на Заедно в час, и Богомил Балкански, един от най-успешните български предприемачи в Силициевата долина.

Двамата споделят личния си опит и ключовите фактори допринесли за тяхната реализация като разпознаваеми лидери в сферите на информационните технологии и образованието.

Вижте запис от събитието тук:

Ако сте в САЩ или Канада и искате да подкрепите мисията на Заедно в час, вижте събитията, които организираме за набиране на съмишленици през април и май в Ню Йорк, Бостън и Торонто. Как да подкрепите Заедно в час още сега, научете тук.

Може да подкрепите Заедно в час и по време на театралните представления на спектакъла “Емигранти” с Калин Врачански и Асен Блатечки в Сиатъл (19 април), Бостън (29 април), Монреал (5 май) и Торонто (6 май).

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.
Абонирай се за бюлетин

Най-важното от нас директно в твоята поща

Можеш да се отпишеш по всяко време.