Научете повече за Заедно в час в Лондон и подкрепете новите вдъхновяващи учители

Имали ли сте поне един учител, който пазите в спомените и мислите си като истински човек за пример? Учител, който ви е мотивирал да се развивате и да следвате мечтите си? Учител, който ви е подкрепял, насърчавал и вдъхновявал по пътя към постигането им?

Заедно в час вярва, че всяко дете в България заслужава да вижда в учителите си именно такива хора за пример, за да може да успява и да реализира потенциала си в пълна степен. Точно това е и нашата голяма цел, за която работим усилено вече шест години с подкрепата на нашите верни съмишленици и партньори! Всеки един от настоящите 165 учители по програма Заедно в час днес работи усилено със своите ученици за развитието на ключови умения и знания, за разширяване на възможностите им за успех и реализация в ХХI век.

С щедрата подкрепа на наши съмишленици в Лондон в началото на новата 2017 година сме щастливи да ви поканим на специално събитие във вторник, 24 януари, между 19:00-21:00 ч., в офиса на Google в английската столица (карта). На него ще споделим повече за постигнатото през 2016 г. и ще разкажем за целите и визията на организацията за 2017 г. Ще имате възможност също да се запознаете по-отблизо с работата на преподавателите по програмата, да подкрепите и отправите поздрав към тези учители, които истински успяват да вдъхновят и мотивират учениците.

Местата за събитието са ограничени. Събитието е отворено, но с предварителна задължителна регистрирация през този линк.

Моля, потвърдете присъствието си до 18 януари.

За събитието има създадено и фейсбук събитие на нашата фейсбук страница. Ще се радваме да споделите тази покана и с ваши приятели и познати, които биха имали интерес да разберат повече за Заедно в час и да подкрепят мисията ни за равен достъп до качествено образование за всяко дете в България.

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.

Стани част от вдъхновяващите учители, които променят света на учениците си

дни
часа
минути