Стартирахме ново успешно партньорство с M3 College

photo_5Наши учители и алумни по програма Заедно в час ще могат да се възползват безплатно от курсовете на M3 College – първия и единствен лицензиран център в България за професионално обучение по PR, Маркетинг и Бизнес комуникации. Като участници в програмата нашите учители постоянно развиват своите комуникативани и лидерски умения заедно със своите умения за по-ефективно преподаване в класната стая. Убедени сме, че уменията, които те ще натрупат чрез курсовете на M3 College, ще им помогнат да бъдат по-успешни лидери и двигатели на промяната в нашата образователна система и общество.

photo_8Предстоящите обучения, които част от нашите учители и алумни ще посетят, са свързани с „Проактивните продажби – техники и тактики”„Онлайн ПР”„Печелившите преговори”. През изминалия уикенд трима наши алумни посетиха обучението „Стартирай бизнес от А до Я„, на което получиха практически съвети как да изградят устойчив бизнес. Един от нашите участници споделя:

Обучението ми в M3 College отговори изцяло на очакванията ми. Целият формат на обучението бе съобразен с нуждите на присъстващите и за мен лично това обучение бе ключът към повишаване на мотивацията и увереността ми, че мога да започна собствен бизнес. Знанията, които успях да получа, безспорно ще ми бъдат полезни. Насърчавам всеки да се включи в някое от обученията на М3 College.

Повече информация за предстоящите обучения в M3 College може да намерите тук.

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Абонирай се за бюлетин

Най-важното от нас директно в твоята поща

Можеш да се отпишеш по всяко време.