“Вдъхнови бъдещето” и стани “Мениджър за един ден” в училище със Заедно в час и Junior Achievement

мениджър за един денТази година Заедно в час и Junior Achievement България обединяват сили около инициативата “Мениджър за един ден”. Съвместният проект е под мотото “Вдъхнови бъдещето” и цели да покаже на младите хора колко смислена, вдъхновяваща и предизвикателна е учителската професия. Чрез общата иницитива двете неправителствени организации искат да поставят акцент върху сериозния проблем с неравенството в образователната система и критичната роля на учителя за неговото преодоляване.

В проекта могат да се включат студенти и ученици от цялата страна.

Те трябва да се регистрират в сайта на “Мениджър за един ден” и да кандидатстват за позиция към Заедно в час/в училище.

Всички одобрени кандидати ще имат възможност да преживеят отговорността и удовлетворението да работят за успеха на ученици от по-ниско социално-икономическо положение и ограничен достъп до възможности. 47 учители по програма Заедно в час от цялата страна ще отворят класните си стаи на 17-ти ноември, за да приемат в тях талантливите и високо мотивирани студенти и ученици. Те ще влязат в ролята на асистент-преподаватели и истински ролеви модели. Всички участници ще имат възможност още да разберат защо ежедневната работа на учителите е повече от обикновена професия. Тя е кауза с висока социална отговорност и възможност за влияние.

мениджър за денОще за “Мениджър за един ден”

“Мениджър за един ден” е най-дългоочакваното и популярно събитие на JA Bulgaria и една от най-значимите инициативи на организацията. Целта й е да даде начало на кариерната реализация на ученици и студенти, запознавайки ги с реалната работа в организаци и компании от цялата страна в рамките на един ден. Инициативата е съобразена с политиката на Европейския съюз образованието да има практическа насоченост, за да могат младите хора да получат истинска подготовка за реалния свят на бизнес отношенията.

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.
Абонирай се за бюлетин

Най-важното от нас директно в твоята поща

Можеш да се отпишеш по всяко време.