Кандидатствайте

Формуляр за кандидатстване по програма „Училища за пример” 2023-2025 г.

Формуляр за кандидатстване по програма „Училища за пример" 2023-2025 г.

| Продължете с попълването на запазена форма
Продължи по-късно.

За да запазите попълненото до този момент и да продължите с попълването по-късно, моля въведете вашия имейл адрес и изберете парола.С попълването на настоящия формуляр заявявате готовността си да участвате в подбора на училища за програма „Училища за пример“, която ще се проведе в периода 2023-2025 г. и потвърждавате, че сте се запознали със същността и условията на програмата.


Попълването на формуляра ще Ви отнеме между 40 и 60 минути, като имате възможност да запазите попълненото и да продължите по-късно.


Всички одобрени кандидатури ще получат покана за интервю с нашия екип. Въз основа на интервютата ще бъдат поканени 25 училища, които да се включат във Випуск 2023-2025.


Важно: Срокът за кандидатстване е до 15 март или до получаване на 100 кандидатури. Затова Ви съветваме да попълните своята кандидатура възможно най-рано и да не чакате крайния срок.


За програмата могат да кандидатстват всички общински и държавни училища в страната.Ако все още се колебаете дали да кандидатствате, изгледайте и това разяснително видеоПри нужда от допълнителна информация или въпроси, можете да се свържете с нас на имейл schools@zaednovchas.bg, както и на телефон 0893 322 368.
Раздел А. Обща информация за училището(педагогически персонал)

Раздел Б. Информация за директора


години


Раздел В. Информация за лидерския екип

Раздел Г. Визия за Вашето училище

Раздел Д. Мотивация


Раздел Е. АдминистративниС политиката за поверителност и обработка на лични данни на „Заедно в час" можете да се запознаете на този линк.
С изпращането на настоящата кандидатура, заявявам, че съм запознат/а с  условията и ангажиментите на програмата и с конкретните изисквания към училищата


Преобразете своето училище с мисъл за учениците с програма „Училища за пример”

Станете част от лидерска програма за училищно развитие и изградете мотивиран и способен екип.