С Кодови имена срещу вирусна Пандемия

Благотворителна вечер за настолни игри обедини забавлението в офиса на А1 с подкрепа за каузата на “Заедно в час”

Може ли забавлението в офиса да бъде с кауза? А как се развива екипен дух докато спасяваш света от пандемия? Отговор на тези въпроси вече могат да дадат служителите на А1, които на 27 февруари се включиха във вълнуваща благотворителна вечер на настолните игри. Събитието беше организирано от “Заедно в час” в партньорство с GameNomad

Близо 40 души от различни екипи на телекомуникационната компания избраха да останат в офиса и след работно време, за да се включат в събитието в четвъртък вечер. В продължение на часове те играха заедно 10 настолни игри и научиха повече за работата на “Заедно в час”. Организаторите и екипът на А1 бяха подбрали специална селекция от корпоративни и отборни игри, за да подкрепят участниците в развиването на екипни умения и удовлетворението да работят и да се забавляват заедно.

Вечерта на игрите включваше оспорван турнир по играта “Кодови имена” за четири отбора и вълнуващи приключения с още разнообразни игри. GameNomad обясняваваха правилата на игрите, като по този начин много по-бързо участниците можеха да започнат реалните игри и да се забавляват заедно. 

“Като за пилотно събитие в офиса, имаше интерес от страна на колегите. Дори в началото да не бяхме сигурни дали има запалени по бордовите игри, оказа се че такива не липсват. Някои колеги дори проявиха желание да дойдат с децата си на събитието, за да се учат взаимно с помощта на фасилитаторите на стратегии за това как да използват ходовете си разумно. Всички си тръгнаха много радостни след няколкото часове, прекарани в игри, награждаване и усвояване на нови умения чрез екипната игра. Най-ценно обаче беше, че всеки един със своето участие подкрепи мисията на “Заедно в час” и освен радостта в края на събитието, остана и удовлетворението от участието”, сподели Деница Коларска, старши специалист CSR и вътрешна комуникация в А1.

Благотворителната вечер се организира като част от офисните предизвикателства с кауза на “Заедно в час”. Като част от тях компаниите могат да организират забавни и ангажиращи преживявания за своите служители и в същото време да подкрепят организацията с дарение за осъществяването на нейната дейност. 

Разгледайте галерия от събитието тук:

Повече за офисните предизвикателства очаквайте скоро. 
А междувременно научете повече за други предизвикателства с кауза на наши индивидуални съмишленици и корпоративни партньори.

сътрудник "Маркетинг и комуникации" в "Заедно в час"

Стани част от вдъхновяващите учители, които променят света на учениците си

дни
часа
минути