Научнопопулярни филми подкрепят българското образование по време на дистанционното обучение

допълнителен ТВ пакет Глобус

Допълнителният тв пакет “Глобус” на Булсатком подкрепя каузата на фондация “Заедно в час” с дарение за всеки активиран пакет през 2021 година.

В една от най-предизвикателните години за българското образование,Булсатком” и фондация “Заедно в час” започват съвместна кампания, с която да подкрепят достъпа до качествено образование на всяко дете в страната. 

Заявете пакет Глобус в най-близкия магазин на Булсатком, потребителския профил в www.bulsat.com или на тел: 0700 3 1919

От месец декември, телевизионният оператор ще дарява 50 стотинки от цената на всеки активен месечен пакет “Глобус” за работата на образователната организация. По този начин освен с достъп до висококачествени документални и природонаучни филми и предавания по време на дистанционното обучение, операторът ще даде възможност на своите клиенти да подкрепят работата на “Заедно в час” за подобряване на българското образование. 

“Заедно в час” е една от най-утвърдените образователни организации в България, която вече 10 години успешно развива нови учители, подкрепя училищни екипи и изгражда партньорства за въвеждането на добри практики в образователната система. 

“Ние в Булсатком стоим зад позицията, че равнопоставеният достъп до качествено образование е определящ за успеха на нашите деца и на страната ни като цяло. Затова „Заедно в час“ е фондацията, в която пренасочваме средства, събрани чрез допълнителния пакет с образователно съдържание „Глобус”, споделя Станислав Георгиев, изпълнителен директор на Булсатком.

Булсатком е подбрал едни от най-добрите научно-популярни и исторически канали, които в тази комбинация могат да бъдат гледани само в допълнителния пакет “Глобус”. Сред тях са Love Nature HD, Love Nature 4K ULTRA HD (само за IPTV), Travel ХP, The World и H2. Цената му за клиентите на Булсатком е 2 лв. на месец, като една четвърт от тях ще бъде дарявана на “Заедно в час”.

“Вярваме, че в настоящата ситуация с дистанционното обучение е още по-ключово да работим заедно като партньори всички – учители, родители, бизнес, граждански сектор и институции, за да подкрепим учениците да преминат успешно и да осигурим качествено образование на всяко дете. Партньорството с Булсатком ще ни позволи не само да подкрепим повече учители и училища през следващите години, но по неформален начин ще насърчи много ученици да учат у дома по време на дистанционното обучение. Те ще могат да развиват своите знания за планетата, природата и историята на света през каналите, включени в пакета “Глобус”, допълва Траян Траянов, изпълнителен директор на фондация “Заедно в час”.

За “Заедно в час”

“Заедно в час” е неправителствена организация, която работи за осигуряването на равен достъп до качествено образование на всяко дете вече 10 години. До момента над 400 нови учители преминават през програма “Нов път в преподаването” на организацията. В рамките на две години те получават подкрепа да преподават в училища с ученици от уязвими общности и да опознават пряко предизвикателствата в образователната система. Над 80% от тези учители продължават да работят в образованието дългосрочно като учители, директори, образователни експерти и др. През 2020 Фондацията започна и нова двугодишна програма “Училища за пример” за цялостна подкрепа и професионално развитие на училищни екипи. Тя подкрепя училищата в разработването и прилагането на устойчиви и ефективни практики за преподаване и управление, които допринасят за успеха на всеки ученик. Първите участници са 25 училища с различен профил от цялата страна. 

“Заедно в час” е създадена по инициатива и с финансовата подкрепа на Фондация “Америка за България” и е част от глобалната образователна мрежа Teach For All.

За Булсатком

Булсатком е най-големият доставчик на платена телевизия в България с водеща позиция в предлагането на сателитна телевизия. Булсатком е сред ключовите компании у нас, които предлагат интерактивна телевизия с високо качество и разнообразно съдържание.

Булсатком излъчва над 240 канала, от които 110 в HD формат и 5 в 4K ULTRA HD формат. Компанията поддържа портфолио от богати и разнообразни ТВ канали, които се излъчват ексклузивно в мрежата на оператора, сред които са TV+; F+; Sport +; Action +; Comedy + и други.


Нашата работа е възможна, благодарение на вашата подкрепа.

Дарете за “Заедно в час” и ни помогнете още по-уверено да подкрепяме учителите и училищата в страната и през следващата година!

сътрудник "Маркетинг и комуникации" в "Заедно в час"

Стани част от вдъхновяващите учители, които променят света на учениците си

дни
часа
минути