Заедно в час бе отличена за неправителствена организация на годината

_MG_0895На четвъртата церемония на Бизнес наградите на списание Форбс България, фондация Заедно в час бе наградена с приза “Най-добра неправителствена организация за 2014 година“.

Заедно в час е първата неправителствена организация в историята на бизнес наградите на Форбс, която получава това признание. Наградата се връчва в знак на признателност за усилената работа и отдаденост на каузата за равен достъп до качествено образование на екипа, учителите и алумните на Заедно в час, както и на тяхното въздействие върху живота и успехите на учениците и образователната система като цяло.

 

_MG_0879Фондация Заедно в час работи за улесняване на достъпа до качествено образование на всяко дете в България като привлича и подкрепя талантливи млади специалисти към учителската професия. Заедно в час развива дейността си по инициатива и с финансовата подкрепа на Фондация „Америка за България“.

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *