Изберете качествено обучение, създадено за нуждите на вашето училище

Ние ви помагаме да дефинирате своите цели и възможностите за подобрение. А след това ви споделяме своя опит, натрупан в подкрепата на стотици учители и училищни колективи

В динамичните времена, в които живеем, училищата са поставени на фортовата линия за справяне с бъдещето. Затова и едно обучение на педагогическите специалисти трудно отговаря на разнообразните нуждите и предизвикателства пред училищата в България.

Събрахме опита си в “Заедно в час” от подкрепата на учители и училищни екипи от последните 10 години, обратната връзка на партньори и изводите от успешни проекти. И сме щастливи да ви предоставим  първите ни обучения, достъпни за всички български училища. 

Обученията ни са създадени специфично за нуждите, целите и желанията на вашето училище

Затова ви предлагаме и първа безплатна консултация, с която да научим повече за вас и предизвикателствата, на които търсите решения.

След това ще ви предложим обучение, което е съобразено с вашите възможности и целите, които искате да постигнете, във форматите и времевата рамка, които най-добре работят за вас.

Защо да се доверите на нашите обучения

За конкретните нужди на вашето училище

Всяко училище среща различни предизвикателства, които изискват специфични решения

Дават конкретни насоки и примери за действия

Които лесно може да приложите в своята практика и да измерите сами резултата

Безплатна първоначална консултация

за да набележим заедно конкретни сфери за подобрение, дори когато е трудно сами да дефинирате проблема

Гъвкави формати и възможности за провеждане

Онлайн и на живо, синхронни и асинхронни, съобразени с вашата натовареност и резултатите, които искате да постигнете

Получавате кредити, признати от МОН

Обучителните програми осигуряват кредити за повишаване на квалификацията и са включени в регистъра на Министерство на образованието и науката

Подкрепа за въвеждане на наученото в практиката

И съдействие за поставянето на дългосрочни цели и конкретни следващи стъпки за развитието на училището

Нашият опит

0
години обучение и подкрепа на учители
0 +
обучени учители и директори, извън програмите на "Заедно в час"
0
експерти обучители с реален опит от училище
3 0 +
обучителни програми, съвместно с РУО, МОН и общини
0
регионални форума за споделяне на добри практики

Какво да очаквате от работата с нас в 5 стъпки

След като се свържете с нашия екип, ще уговорим среща за безплатна първа консултация. Ще опознаем по-добре проблемите, с които се сблъсквате, и целите, които искате да постигнете. Ще попитаме за всеки детайл – как вие и екипът ви учат най-добре.

След това ще анализираме събраната информация, за да ви предложим варианти за обучение и подкрепа, които най-много пасват  на търсените резултати и начина ви на работа. На тяхна база ще ви предложим варианти за съвместна работа.

Вие ще прегледате нашите предложения и ще обсъдим дали има допълнителни неща, които липсват или искате да добавим. Когато финализираме предложението започваме и същинската част на своето сътрудничество.

По време на самите обучения ще събираме вашите отзиви и обратна връзка, за да адаптираме и в движение и да трупаме опит за бъдещи обучения. 

След края на уговореното сътрудничество ще обсъдим, резултатите. Ще поговорим за следващите стъпки и как да ги приложите сами или с наша подкрепа.

Дори да изберете да работите сами, ще останем във връзка. Ще ви изпращаме полезни ресурси, покани за събития и възможности, с които да продължите своя път към успешно училище на 21 век. 

Не чакайте дълго. Свържете се с нас сега!

Ирена Милева директор на 106 ОУ "Григорий Цамблак", гр. София

“Може ли да се включа и в 3-тата част на програмата” “Чувствам се много по-спокойна и уверена, когато правя рефлексия с вас (Заедно в час), да сверя часовника си.”

Валентина Коринова директор на 156 ОУ "Васил Левски" в кв. Кремиковци

"Дори понякога да нямаме време, да не ни се иска и да ни тежи, трябва да отделим време да си изпълним мисията и да се замислим как да го направим по-добре. И има кой да ни подкрепи. Невероятен опит, страхотна подсказка и подкрепа."

Емилия Иванова директор на 90 СУ "Ген. Хосе де сан Мартин" в София

"Прекрасно беше общуването, работата. Чувствам се много удовлетворена!"

  Истории за нашата работа

  Това е заглавието

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  Явор Атанасов

  Аз имах учител, който изцяло промени моя живот. Много деца нямат такива учители, а това е проблем, в чието решение си заслужава да инвестираме. Силно вярвам във целите, които Заедно в час са си поставили и бих искал да използвам своето пътешествие като канал, през който да се осигури подкрепа за работата на организацията.

  Нгуен Ле Европейската банка за възстановяване и развитие

  Реших да подкрепя точно този проект, понеже го намирам за амбициозен, дългосрочен и много важен. Създаването на инструмент за преподаване на български на ученици, за които той не е майчин език, несъмнено ще допринесе положително за решаването на проблема със слабата интеграция на малцинствата в България, но ще разшири и възможностите за успех на всички тези деца в бъдеще.