Запознайте се с популярните личности в първия онлайн Търг на звездите

популярни личности в онлайн търга на звездите

Това лято за първи път “Търга на звездите” има и свое онлайн издание, в което могат да се включат повече хора от цял свят и да наддават за времето на популярни личности. 

За това специално издание на търга поканихме пет вдъхновяващи професионалисти от различни сфери. Те подготвиха вълнуващи и полезни дейности, които предлагат в благотворително за каузата на “Заедно в час”.

Ето и кои са те:

Евгени Ангелов | бизнес и инвестиции

Дейност: Онлайн консултация “Как да бъдеш успешен предприемач и да инвестираш в несигурни времена”
  • дейността може да бъде използвана и за група хора. Поканете приятели и наддавайте заедно!
Евгени Ангелов

Евгени Ангелов е председател на Българската асоциация за дялово и рисково инвестиране (BVCA) и е съдружник в PostScriptum Ventures. Той оглавява инвестиционния борд на “Джереми” – фонд на фондовете с ресурс от 350 млн. евро (685 млн.лева), който осигурява капиталово и дългово финансиране на стартъпи и малки и средни предприятия.

Бил е още председател на бордовете на Български енергиен холдинг (БЕХ), Национална електрическа компания (НЕК) и София Тех Парк, на който е и инициатор. Заемал е още позициите икономически съветник на Президента на Република България Росен Плевнелиев (2012-2017) и зам.-министър на икономиката (2009-2011). Работил е още за Европейската банка за възстановяване и развитие в Лондон, където заема множество постове, включително и на главен банкер.

Вера Гоцева | фотография

Дейност: Индивидуален курс по фотография с Lomovera
Вера Гоцева (lomovera)

Вера Гоцева (lomovera) е фотограф, журналист, лектор, комуникационен специалист, учител и много повече. 

Тя води курсове по фотография, организира фотоуикенди, корпоративни фототиймбилдинги и публични лекции в различни формати. Има богат опит като журналист и фотограф с интереси в сферата на визуалните изкуства, психологията, науката и технологиите. Участва в проекти като ежегодния Софийски фестивал на науката, писала е за големи списания и медийни сайтове, в продължение на две години е и главен редактор на списание “Фотомания”. 

В сферата на фотографията Вера има реализирани 8 изложби, една от които в рамките на Barselona design week през 2014. Последните две изложби са тясно свързани с психологическите преживявания на човека.

Нина Сотирова | йога и емоционално здраве

Дейност: Йога практика и лична консултация на тема “Емоционално здраве”
  • дейността може да бъде използвана и за група хора. Поканете приятели и наддавайте заедно!
Нина Сотирова (Нитя)

Нина Сотирова (Нитя) вярва, че на постелката за йога всеки е творец на качествата, които проявява и в живота. Затова йога неизменно води до най-важната среща – срещата със себе си. Нина е един от създателите на йога студио “Сантоша” и главен редактор на списанието OM Yoga & Lifestyle. Тя е Нина сертифициран йога преподавател към Национална спортна академия и Yoga Alliance САЩ. Завършила е още курс за преподаватели по йога към Yoga Alliance International, aщанга виняса за преподаватели към Yoga Shala и специализиран курс за преподаватели по йога за деца.

За нея всяка практика е ново и неповторимо пътешествие навътре, което с фина чувствителност следва естествения поток – тук и сега. Класовете й се отличават с тематичен и индивидуален подход, който слива в едно виняса флоу с елементи на ащанга и класическа хатха йога. Практиките й интуитивно разкриват дълбочината, където сме на една вълна със себе си и с чисто сърце.

Яна Маринова | кино, телевизия и продуцентство

Дейност: Разговор за кино и доверието между твореца и публиката
  • дейността може да бъде използвана и за група хора. Поканете приятели и наддавайте заедно!
Яна Маринова

Яна Маринова е популярна българска актриса от киното и телевизията. Тя е още сценарист и продуцент на български и международни и независими продукции за кино, телевизия и театър. Последните й проекти са ‘’Диви и Щастливи’’ и ‘’Абсолютно Доверие’’, който предстои да излезе скоро. Позната е с ролите си във Връзки (2015), 11А (2016), Привличане (2018) и сериала Стъклен дом. 

Линда Петкова | кулинария и здравословен живот

Дейност: Кулинарен курс “Здравословни рецепти”
  • дейността може да бъде използвана и за група хора. Поканете приятели и наддавайте заедно!
Линда Петкова

Линда Петкова е предприемач и сладкар. От малка много обича сладкиши, но открива, че има непоносимост към глутен и за съжаление я е предала на децата си. Една от дъщерите й страда и от диабет. Затова и започва да експериментира като създава здравословни десерти, които са без глутен и захар и могат да донесат радост на цялото и семейство. Постепенно идеята се разраства и първо създава Virgin cakes, а след това и сладкарницата Amelie Sweet Shop. Тази година Линда беше част и от предаването Masterchef и спечели “Златната престилка” от шеф Силвена Роу. През 2017 г. Линда беше част от големия Търг на звездите и предложи на компанията, която я спечели, вълнуваща работилница за здравословни рецепти. Прочетете повече за нея тук


Спечелете звездата и нейната дейност, която най-много харесвате!

Включете се в наддаванията, които започват на 1 юни. 

Преди това трябва да се регистрирате на нашия сайт. 

Всички събрани суми от печелившите наддаванията за всяка отделна звезда ще бъдат дарени за работата на “Заедно в час” и подкрепата на новите учители от випуск 2020.

Научете повече за търга и условията за участие тук.

Вижте още кои бизнес лидери се включват с подкрепа за онлайн търга тук.

Не пропускайте да поканите приятели и да се възползвате от общо спечелване на дейността, която най-много искате.

сътрудник "Маркетинг и комуникации" в "Заедно в час"
Абонирай се за бюлетин

Най-важното от нас директно в твоята поща

Можеш да се отпишеш по всяко време.