21.09.2021

Благотворителен търг на звездите

До затваряне на регистрацията остава:

 • 00Дни
 • 00Часа
 • 00Минути

Събитието, което обединява хора от бизнеса и популярни личности зад кауза образование, за първи път с онлайн издание. 

Сега повече хора от цял свят могат да се включат и да подкрепят новите учители от “Заедно в час”!

star-200x200
Събитието се организира за 10-та поредна година в партньорство с Български форум на бизнес лидерите (БФБЛ) 

5 звезди и 5 онлайн дейности

No posts found!

Научете повече за всяка една от тези дейности, като откупите времето на нашите звезди.

Под формата на онлайн търг от 1 до 6 юни на сайта на “Заедно в час” ще може да спечелите два часа, в които да развиете себе си или своя бизнес. А междувременно всички набрани средства от търга ще бъдат дарени за дейността на “Заедно в час”.

Как да се включите

Регистрация

до 17.09.2021

Регистрацията за благотворителния търг е отворена до 17 септември на сайта на Български форум на бизнес лидерите. Местата са ограничени! 

Търг на звездите

21.09.2021

Във вечер изпълнена с емоции и звездни моменти, наддавайте и спечелете време с любимата популярна личност.

Реализирайте спечелената дейност​

Използвайте спечеленото време с вдъхновяващите звезди, които даряват своите два часа като водещи на корпоративни събития, тиймбилдинг дейности и пр.

Под формата на онлайн търг от 1 до 6 юни на сайта на “Заедно в час” ще може да спечелите два часа, в които да развиете себе си или своя бизнес. А междувременно всички набрани средства от търга ще бъдат дарени за дейността на “Заедно в час”.

Спонсори и партньори

Правила за участие

Запознайте се с правилата за участие в онлайн изданието на благотворителен търг на Заедно в час:

 1. За участие в търга трябва да се регистрирате на нашия уебсайт www.zaednovchas.bg. Регистрацията е безплатна, но задължителна.
 2. Търгът ще се проведе в периода 01-06. юни 2020 г. За всяка звезда има отделно наддаване, което ще продължи през цялата седмица.
 3. Първоначалната стойност за стартиране на наддаване за всяка звезда е 200 лева.
 4. Стъпката за наддаване е 25 лева.
 5. Ще получите по имейл известие, когато заявената от вас сума се надхвърли от друг участник в търга. В такъв случай можете да се върнете обратно в сайта и да наддавате отново!
 6. Най-високата сума от наддаването за определена звезда и нейната дейност печели при изтичане времето на търга. Печелившите участници ще бъдат обявени на 06. юни.
 7. При спечелено наддаване, съответната сума може да бъде преведена и от повече от едно физическо лице. Това позволява комбиниране с приятели и познати за събиране на по-голяма сума и увеличаване шанса за победа!
 8. При спечелване на определена дейност ще получите индивидуален имейл потвърждение с контакти на звездата и детайли за това как да направите дарението към фондация “Заедно в час”. Преводът на дарението трябва да бъде извършен до две седмици след онлайн търга. Има възможност за издаване на дарителски сертификат за стойността на дарението.
 9. Дейността със закупената от Вас звезда следва да бъде изпълнена в рамките на 45 дни след провеждането на онлайн търга. Времето и мястото на дейността следва да бъдат съобразени с вашия график и този на съответната звезда.
 10. С попълване на регистрационната форма се съгласявате личните Ви данни* да бъдат обработвани от “Заедно в час” с цел провеждането на онлайн търг на звездите и последващи дейности, свързани с него.

*С политиката ни за защита на личните данни може да се запознаете тук – https://zaednovchas.bg/privacy-policy