Благотворителен търг на звездите

Дни
часa
минути
секунди

специално онлайн издание

Събитието, което обединява хора от бизнеса и популярни личности зад кауза образование, за първи път с онлайн издание. 

Сега повече хора от цял свят могат да се включат и да подкрепят новите учители от “Заедно в час”!

star-200x200

Специалното онлайн издание се организира в партньорство с
Български форум на бизнес лидерите (БФБЛ) 

5 звезди и 5 онлайн дейности

Пет популярни личности и изявени професионалисти от различни сфери подготвиха пет онлайн дейности, които даряват за мисията на “Заедно в час”. Засега ще запазим имената на звездите в тайна, но ще ви разкрием част от техните дейности:

star-200×200
Да правиш въздействащи фотографии дори само с телефон;
star-200×200
Да си актьор и продуцент в игралното кино
star-200×200
Да правиш майсторски сладкиши, които са и здравословни.
star-200×200
Да бъдеш успешен предприемач и да инвестираш дори в несигурни времена.
star-200×200
Да подариш на своя екип невероятно изживяване.

Научете повече за всяка една от тези дейности, като откупите времето на нашите звезди.

Под формата на онлайн търг от 1 до 6 юни на сайта на “Заедно в час” ще може да спечелите два часа, в които да развиете себе си или своя бизнес. А междувременно всички набрани средства от търга ще бъдат дарени за дейността на “Заедно в час”.

Как да се включите

step-1

Регистрирайте се

Регистрирайте се предварително, за да не пропуснете любимата си звезда. Споделете емоцията и обединете преживяването с приятели. Може дори да откупите звезда / дейност заедно.
step-2

Участвайте

От 1 до 6 юни всеки ден ще отключваме наддаванията за отделна звезда и нейната дейност, която може да купите. Следете, за да не изпуснете нито едно наддаване.
step-3

Спечелете

Наддавайте и спечелете дейността, която най-много искате. С печелившо наддаване автоматично дарявате на “Заедно в час” и подкрепяте успеха на всяко дете!

Защо организираме събитието

През последните месеци всички преминаваме през ситуация, която е непозната и непредвидима. Глобалната пандемия промени изцяло и училището: начинът, по който децата учат и учителите преподават, ролите, които имахме за всеки един в образователния процес. Тепърва предстои да видим какви ще са и дългосрочните ефекти.

 

И докато дистанционното обучение отвори врати за различни възможности и много иновации, за много деца от най-уязвимите общности, достъпът до образование в момента е още по-труден, а неравенствата се задълбочават. 

В тази ситуация проличава и колко много имаме нужда в момента от учители – лидери:

 • Професионалисти, които смело и проактивно подкрепят своите ученици и училищни екипи да се адаптират към новата среда. 
 • Хора, които са осъзнати, креативни и готови да учат в движение, за да развиват у учениците умения и знания за бъдеще, което не познаваме. 

 

През последните месеци в общността на “Заедно в час” видяхме много такива примери – кампании за набиране на устройства, нови начини на преподаване и провокиране на учениците, креативни методи за мотивиране и ангажиране, техническа и емоционална подкрепа за колеги, родители и ученици… и това само за два месеца. 

За да продължим да откриваме, подкрепяме и развиваме именно такива хора, които да работят в образователната система – имаме нужда от вашата подкрепа! 

 

А какъв по-добър начин да ни я дадете, от това да получите уникално преживяване с вдъхновяващи личности и дейности, с които развивате себе си или собствения си бизнес.

Станете спонсор

В онлайн търга може да се включите и като спонсор, ако искате да ни подкрепите като фирма. За повече информация се свържете с екипа ни на development@zaednovchas.bg.

Какво получавате?

 Видимост и признание:
 • Възможност за подкрепа на общественозначима кауза; 
 • Възможност за подкрепа на образователната система в дългосрочен план. 
Позициониране - включване във всички рекламни материали преди, по време на и след събитието: 
 • имейл покани до над 1300 контакти;
 • рекламна кампания в уебсайта и социалните мрежи на ‘’Заедно в час’’: Facebook, Instagram, LinkedIn.

Какво получавате?

 Видимост и признание:
 • Възможност за подкрепа на общественозначима кауза; 
 • Възможност за подкрепа на образователната система в дългосрочен план. 
Позициониране - включване във всички рекламни материали преди, по време на и след събитието: 
 • имейл покани до над 1300 контакти;
 • рекламна кампания в уебсайта на "Заедно в час".

Правила за участие

Запознайте се с правилата за участие в онлайн изданието на благотворителен търг на Заедно в час:

 1. За участие в търга трябва да се регистрирате на нашия уебсайт www.zaednovchas.bg. Регистрацията е безплатна, но задължителна. 
 2. Търгът ще се проведе в периода 01-06. юни 2020 г. Всеки ден ще се отключва по една дейност с една от нашите 5 звезди. За всяка звезда има отделно наддаване, което ще продължи през цялата седмица. 
 3. Първоначалната стойност за стартиране на наддаване за всяка звезда е 200 лева.
 4. Стъпката за наддаване е 25 лева.
 5. Ще получите по имейл известие, когато заявената от вас сума се надхвърли от друг участник в търга. В такъв случай можете да се върнете обратно в сайта и да наддавате отново! 
 6. Най-високата сума от наддаването за определена звезда и нейната дейност печели при изтичане времето на търга. Печелившите участници ще бъдат обявени на 06. юни.
 7. При спечелено наддаване, съответната сума може да бъде преведена и от повече от едно физическо лице. Това позволява комбиниране с приятели и познати за събиране на по-голяма сума и увеличаване шанса за победа! 
 8. При спечелване на определена дейност ще получите индивидуален имейл потвърждение с контакти на звездата и детайли за това как да направите дарението към фондация “Заедно в час”. Преводът на дарението трябва да бъде извършен до две седмици след онлайн търга. Има възможност за издаване на дарителски сертификат за стойността на дарението. 
 9. Дейността със закупената от Вас звезда следва да бъде изпълнена в рамките на 45 дни след провеждането на онлайн търга. Времето и мястото на дейността следва да бъдат съобразени с вашия график и този на съответната звезда. 
 10. С попълване на регистрационната форма се съгласявате личните Ви данни* да бъдат обработвани от “Заедно в час” с цел провеждането на онлайн търг на звездите и последващи дейности, свързани с него.

*С политиката ни за защита на личните данни може да се запознаете тук – https://zaednovchas.bg/privacy-policy