Кои бизнес лидери подкрепят онлайн изданието на Търг на звездите

Остават броени дни до първото виртуално издание на благотворителния Търг на звездите на “Заедно в час”. Ако не сте се регистрирали за участие, препоръчваме ви да го направите още сега, за да не изпуснете първите наддавания в понеделник.

Преди да споделим кои са звездите, които даряват благотворително от своето време за събитието, искаме да споделим повече и за хората, които са плътно до нас в реализирането на събитието.

Българския форум на бизнес лидерите вече 9 години е партньор на традиционния Благотворителен търг на звездите през есента. Те застават заедно до нас и в това онлайн приключение, с което се надяваме да достигнем до още повече хора с каузата на организацията. 

Левон Хампарцумян

“С подкрепата си за „Заедно в час“ ние от Българския форум на бизнес лидерите помагаме на децата да учат и на учителите да преподават, защото вярваме, че единственото най-важно нещо за младите хора днес е да получат добро образование, то е пътеката към върха, на който те самите искат да се качат”, споделя председателя на БФБЛ Левон Хампарцумян за мотивацията да бъдат отново част от събитието.

В онлайн търга ще се включи и Зоя Паунова, директор на “Астра Зенека – България” и почетен консул на кралство Швеция. 

Вижте нейното онлайн послание:

ПОВЕЧЕ ЗА СПЕЦИАЛНОТО ОНЛАЙН ИЗДАНИЕ НА ТЪРГА НА ЗВЕЗДИТЕ:

Пет популярни личности и изявени професионалисти от различни сфери подготвиха пет онлайн дейности, които даряват за мисията на “Заедно в час”. Вие може да спечелите всяка една от тях.

КАК ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ

📝 Регистрирайте се предварително още сега – ние ще ви изпратим допълнителна информация и предварително известие, когато започне търга.

⏳ От 1 до 6 юни всеки ден ще отключваме наддаванията за отделна звезда и нейната дейност, която може да купите. 

🔨 Следете, за да не изпуснете нито едно наддаване.

🏅 Наддавайте и спечелете дейността, която най-много искате.

КАК ОЩЕ МОЖЕ ДА НИ ПОДКРЕПИТЕ

👫 Поканете приятели – споделете емоцията и обединете преживяването с приятели. Може дори да откупите звезда/дейност заедно.

💸 Ако имате бизнес или фирма, подкрепете събитието и като спонсор. Повече подробности вижте тук или се свържете с нас.

сътрудник "Маркетинг и комуникации" в "Заедно в час"

Стани част от вдъхновяващите учители, които променят света на учениците си

дни
часа
минути