От предприемач до мореплавател: Пет от известните личности в “Благотворителен търг на звездите” 2019

Богомил Балкански, Хилда Казасян, Вера Гоцева, Алек Алексиев, Дончо Папазов и още вдъхновяващи личности ще подкрепят работата на “Заедно в час”

В есенната вечер на 16 октомври каузата на “Заедно в час” ще събере на едно място вицепрезидент на Google, една от най-обичаните родни джаз певици, първия българин, обиколил самостоятелно света по море през нос „Хорн“, актьора, изиграл бачо Гичо в екранизацията на „Възвишение“, и фотографката, която само с мобилен телефон прави впечатляващи професионални снимки.

Това накратко са профилите на част от известните личности, които тази година ще се включат в Благотворителния търг на звездите

За осма поредна година събитието обединява бизнес лидери и популярни лица от културния и обществения живот в България с цел набиране на средства за работата на фондация “Заедно в час”. Всяка от звездите на търга дарява два часа от своето време за различни дейности, а гостите на търга наддават за тях, като всички набрани средства ще бъдат дарени на “Заедно в час”.


РЕГИСТРАЦИЯТА ЗА СЪБИТИЕТО Е ОТВОРЕНА ТУК


Благотворителната вечер се организира в партньорство с Българския форум на бизнес лидерите и спонсорството на хотел Хилтън, SEG, Вила Мелник и Kinstellar. 

С отброяването на дните до деветия “Благотворителен търг на звездите” в няколко поредни публикации ще ви разкажем повече за звездите тази година и дейностите, които ще дарят за успеха на всяко дете. 

Уроците на Богомил Балкански 

Богомил Балкански

Един от най-успешните и влиятелни българи в технологичния свят е верен съмишленик на “Заедно в час” и ни подкрепя по различни начини през последните години. За нас е чест той да е първата звезда, потвърдила участие в Търга на звездите тази година. Гостът, който откупи неговото време, ще може да научи повече за пътя на Богомил към успеха в Силициевата долина и какво му помага да намира баланса между професионалните отговорности и личния живот. Богомил ще разкаже как намира време за страстта си към пътуванията, гмуркането, готвенето, както и как и защо подкрепя вдъхновяващи каузи и млади предприемачи.

Не пропускайте да прочетете и интервю с него тук. Научете и защо Богомил Балкански подкрепя “Заедно в час” във видеото:

В дома на мореплавателя и приключенец Дончо Папазов 

Doncho Papazov
Дончо Папазов

Вероятно няма по-подходящ човек от Дончо Папазов, който да разкаже какво прави невъзможните неща възможни. Първият българин, обиколил света с яхта по “Невъзможния път” – 19 000 морски мили само за 164 дни, повече от 80 години събира приключенски истории, които е готов да разкаже на онзи, който откупи неговото време на Благотворителния търг на звездите. Дончо Папазов ще разкаже още как се оцелява 100 дни в Тихия и Атлантическия океан със спасителна лодка и без съвременни уреди за навигация, какво прави, когато лодката му се обръща в ледените води на Антарктида и как се обикаля света с четиригодишно дете на борда. 

Повече за приключенията на Дончо Папазов може да научите в неговите пътеписи, както и накратко тук.

 

С Хилда Казасян за музиката и арменската кухня 

Хилда Казасян

Хилда Казасян е име, което няма нужда от дълго представяне. Известната джаз певица за поредна година се включва в Търга на звездите, за да подкрепи мисията на “Заедно в час”. Като част от своята благотворителна дейност тя ще разкаже повече за професионалния си път в музиката, но и за страстта си към добрата храна. Какво е общото между управлението на успешна кариера и ресторант с традиционна кухня ще може да чуете лично от Хилда. 

Как след търга през 2016 служителите на Questers прекараха един следобед в компанията на Хилда Казасян научете тук

 

Изкуството на историите с думи и снимки с Вера Гоцева 

Vera Gotseva Lomovera
Вера Гоцева

Ако трябва да опишем Вера Гоцева (lomovera) само като фотограф, журналист, лектор, комуникационен специалист, учител някак картината няма да е пълна. Вера се включва за първи път в Търга на звездите, за да подкрепи “Заедно в час” и да сподели голямата си страст – разказването на истории, която обединява и всичките й изброени превъплъщения. 

За своята благотворителна дейност в Търга Вера ще проведе “Работилница за разказването с думи и кадри” и ще разкрие своите тайни как се развива умението да въздействаш със снимки, направени само с мобилен телефон.

Научете повече за Вера и нейната работа тук.

 

Алек Алексиев за актьорското майсторство като пътуване към себе си 

Alek Aleksiev
Алек Алексиев

Актьорът Алек Алексиев се завръща в сериала “Откраднат живот” през есента, но и за втори път се включва в Благотворителния търг на звездите. Тази година той избра да направи работилница за деца “Какво научаваш за себе си и другите чрез актьорското майсторство”, която ще предложи като благотворителна дейност на онзи, който откупи неговото време в рамките на събитието. 

Алек е верен съмишленик на “Заедно в час”, като няколко пъти влиза в класни стаи като “човек за пример” и споделя своя опит с ученици и студенти. През миналата година дори снима две от видеата с учители от програмата със своята компания NO BLINK. Вижте ги тук и тук.

 

сътрудник "Маркетинг и комуникации" в "Заедно в час"
Абонирай се за бюлетин

Най-важното от нас директно в твоята поща

Можеш да се отпишеш по всяко време.