IMG_0936-1-e1476214172313

Александрина Георгиева

сътрудник "Развитие и фондонабиране"

Александрина е сътрудник “Развитие и фондонабиране” в екипа на Заедно в час. Работата й за фондацията започва в средата на 2016г., като от 2017 г. тя заема настоящата си позиция. Тя вярва силно в мисията, визията и ценностите на организацията и е на мнение, че всички деца заслужват равен достъп до образование, независимо от тяхното местоживеене и социална среда. Според нея младите хора имат нужда от подкрепа в лицето на знаещи и можещи хора, които да им помогнат да придобият увереност в собствените си способности.

Преди да започне работата си в “Заедно в час”, Александрина е заемала няколко административни длъжности в Столична община, район „Люлин“, където е придобила по-голямата част от професионалният си опит. В свободното си време обича да пътува из България, търсейки красивите кътчета на страната. Страстен защитник на животните и кулинарията.

Родена е в гр. София, но е живяла в няколко населени места в страната. Получава висшето си образование в катедра „Предприемачество“ към Университета за национално и световно стопанство и придобива с бакалавърската си степен – икономист, специалност „Предприемачество“. Има и магистърска степен по “Международни икономически отношения”.

Нашият екип

Абонирай се за бюлетин

Полезни ресурси, добри практики и възможности за учители

Можеш да се отпишеш по всяко време.