bobi daneva

Борислава Данева

Старши специалист "Развитие на общността"

Борислава Данева е старши специалист “Развитие на общността” от 2022 г. Тя отговаря за комуникацията с членовете на широката ни образователна общност, създаване и провеждане на събития за професионално развитие, сътрудничество и обмяна на опит.

През последните четири години Борислава ръководи въведението на начинаещи учители по програма “Нов път в преподаването” и отговаря за подготовката им в основите на преподаването, развиване на умения за устойчива промяна в класните стаи и изграждане на сплотена общност между тях. Интересува се професионално по теми като изграждане на взаимоотношения, разбиране на различията и многообразието и развитие на човешкия потенциал.

През 2012 завършва “Здравни и социални дейности” в Нотингам, Англия. След прибирането си в България се отдава на работа с деца-бежанци и деца, лишени от родителска грижа, а през 2013 се присъединява към третия випуск учители на програма “Нов път в преподаването” на “Заедно в час”. В продължение на три години преподава английски език в гр. Златица и в София.

 

Нашият екип