DSC_0882_Deni

Деница Петришка

ст. специалист "Институционални партьнорства"

Деница Петришка е старши специалист „Институционални партньорства“ и отговаря за взаимоотношенията на Заедно в час с настоящи и бъдещи училища партньори, регионални управления на образованието, общински структури и други съмишленици в правителствения и неправителствения сектор. Част от работата й е да идентифицира и подкрепя институционални партньори, които са отворени към иновации и търсят работещи решения за проблемите, с които се сблъскват в образователната система.

Деница е завършила висшето си образование в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, като има магистратури от Стопанския факултет и Историческия факултет. Включва се в Заедно в час като сътрудник Подбор на кандидати през 2015 г., а преди това е зам. председател и ръководител „Човешки ресурси“ в Сдружение 365, организатор на безплатните туристически обиколки Free Sofia Tour.

За нея мисията на „Заедно в час“ е единственият път за цялостно подобрение на страната ни. Уверена e, че бъдещето зависи от всеки един от нас и в организацията тя е открила как да бъде най-полезна.

Нашият екип