Деница Вълканова

Деница Вълканова

специалист „Развитие и подкрепа на кариерни пътеки“

Деница Вълканова е специалист „Развитие и подкрепа на кариерни пътеки“ от август 2018 г. Тя е част от втория випуск участници в програмата на “Заедно в час”, по време на която преподава английски език в СУ „Св. Паисий Хилендарски“ в гр. Златица. Деница се присъединява към екипа на “Заедно в час”, защото вярва, че отлично подготвените и мотивирани професионалисти са ключови за успешната работа на образователната система.

Деница има четиригодишен опит като учител по английски и тригодишен опит като обучител на учители. След програмата продължава да преподава в София и да обучава учители и консултира образователни институции. Прекарва и две лета в Словакия, където обучава и подкрепя бъдещи учители в Teach for Slovakia – местния еквивалент на “Заедно в час”. В момента съчетава работата си в Заедно в час с преподаване на математическа лингвистика в НПМГ.

Деница има бакалавърска степен по стопанско управление от СУ „Св. Климент Охридски“ и в момента учи магистратура „Език и култура“ в същия университет.

Нашият екип