Евгений Лазаров заедно в час

Евгений Лазаров

координатор “Подкрепа на учители”

Eвгений е координатор “Подкрепа на учители” в “Заедно в час” от 2019 г. Преди това между 2017-2019 г. е участник в програмата “Нов път в преподаването” на фондацията и преподава биология и здравно образование в СУ „Христо Ботев” гр. Кубрат.

Евгений силно вярва, че всички ученици трябва да имат възможност да се учат и развиват в благоприятна среда, за да имаме всички по-добро бъдеще. Това е и водещата му мотивация първо да се присъедини към програмата, а след това и към екипа на “Заедно в час”. Работата с деца го провокира да се чувства значим и да намира истински смисъл в това, което прави. 

Евгений има предишен професионален опит в сферата на кредитирането и недвижимите имоти. Като мениджър в различни организации успешно развива умения свързани с изграждането на добър екип, подбора, управлението и обучението на персонал, които прилага и в работата си в сферата на образованието. 

Евгений е от Варна, завършил е техникум по машиностроене и електроника в родния си град, а след това и педагогика на обучението по география и биология в Шуменския университет “Епископ Константин Преславски”. През 2017 г. се дипломира и като магистър със специалност приложна география и географски информационни системи.

Нашият екип

Финансирайте училищен проект до 30 000 лв.

Подкрепете учениците от 5-7 клас да развият своите умения за учене и социално-емоционални компетентности.