Ivan_Popov_Ivo_1

Иван Попов

Координатор проекти

Иван Попов (Иво) е проектен координатор в екипа, отговарящ за сайта prepodavame.bg в “Заедно в час”.

Има бакалавърска степен по реклама и визуални изкуства от Нов български университет и е специализирал по програма “Еразъм” в областта на семиотиката в Университета в Тарту, Естония. Завършил е Италианския лицей в София.

Бил е проектен мениджър и администратор в областта на информационните технологии, човешките ресурси и киберсигурността в глобални компании от списъка на Fortune 500. Като копирайтър и експерт по дигитален маркетинг в рекламни агенции е работил с клиенти като Nestle, Toyota, Nivea, Societe Generale и др. Изпълнявал е ролите на мениджър, продуцент и сценарист в медии и студиа, създаващи съдържание, услуги и продукти в областта на гейминга и виртуалната реалност, отличени с награди от Forbes, Epic Games и VR Awards.

Като дългогодишен член на сдружение “Щастливеца” Иво води дейности и събития, посветени на гражданско образование, културология, екология и устойчиво развитие. Организирал е мултидисциплинарни “пътуващи университети” с участието на студенти и преподаватели от висши учебни заведения от България и чужбина в международни партньорства с неправителствени организации и държавни институции по проекта “Място за бъдеще”

Бил е ръководител “Връзки с обществеността” на Нов български университет. Години по-рано, по време на обучението си, е част от Студентски съвет и Академичен съвет на НБУ. Бил е национален вицепредставител на Erasmus Student Network България.

Преподавал е като гост-лектор в Софийски университет “Св. Климент Охридски”, Нов български университет и Университета за национално и световно стопанство (УНСС) по темите творческо мислене, маркетинг, комуникационен мениджмънт и копирайтинг.

Като представител на сдружение „Постоянно образование” е бил е говорител на световната младежка секция на японския център “Номура” за интегрирано образование през целия живот в централата на ЮНЕСКО в Париж.

В несъществуващото си свободно време е част от българската ъндърграунд рок сцена като фронтмен на Hellion Stone.

Нашият екип