mila ivanova

Мила Иванова

Старши специалист "Управление на съдържанието и развойна дейност"

Мила Иванова е старши специалист “Управление на съдържанието и развойна дейност” на сайта prepodavame.bg от 2022 г. В тази роля Мила отговаря за съдържанието, планирането и подготовката на ресурсите на сайта, координирането на авторите и специалните кампании на образователния сайт. Преди да заеме тази длъжност в продължение на пет години тя отговаря за развойната дейност и оценка на въздействието на фондация “Заедно в час”.

През 2012 г. Мила завършва „История на изкуството и бизнес” в Шотландия, а през 2013 се присъединява към третия випуск на програмата на „Заедно в час“. В продължение на две години преподава английски език, предприемачество и маркетинг в Професионална гимназия по туризъм, град Самоков. След двете години в програмата продължава да се занимава с лични образователни проекта и преподава една година в училище в София.

Има опит като обучител и член на екипа по подбор на нови участници в организацията. На настоящата си длъжност отговаря за събирането на опит и ценни знания от класните стаи по света и у нас. А след това и за разпространяването на тези добри практики.

Нашият екип