Неделина Вангелова

Неделина Вангелова

Старши специалист "Училищни партньорства" - prepodavame.bg

Неделина е старши специалист “Училищни партньорства” в екипа на “Заедно в час” от 2023 г. Тя отговаря за училищните абонаменти за платформата Prepodavame.bg. Има опит като учител по български език и литература, лектор, фасилитатор и ръководител на проекти, свързани с устойчивото развитие и социална справедливост, както и множество дейности в неправителствения сектор.

Преди да се включи в екипа на организацията работи като главен редактор на онлайн медии за екологичен и устойчив начин на живот, и устойчиво управление на бизнеса. Тя вижда образованието като необходимото звено за изграждане на осъзнато общество и за отключване на максималния потенциал на всеки човек.

За нея работата ѝ в Заедно в час е идеална възможност да допринесе за развитието на образованието в България и за положителна социална промяна.

Неделина е завършила Българска филология и Трансгранична българистика в Софийски университет, както и Стратегическо лидерство към устойчивостта в Технологичния институт “Блекинг” в Карлскрона, Швеция.

Нашият екип