neli-kocheva

Нели Кочева

ръководител "Развитие и фондонабиране"
Нели е ръководител “Развитие и фондонабиране” от 2022 г. и е един от първите хора наети в екипа на организацията през 2011 г. Преди да заеме настоящата си позиция е дългогодишен ръководител на екип “Привличане на участници” и отговаря за подбора и привличането на нови учители в програма “Нов път в преподаването”. Екипът на Нели постига впечатляващи резултати в привличането на хиляди хора, които да кандидатстват за учители и да преминат през сериозен процес на подбор преди да влязат в класните стаи.
Нели се присъединява към екипа на организацията, защото силно вярва в мисията на Заедно в час и я възприема като своя собствена. Според нея всяко дете заслужава равен шанс и достъп до качествено образование, и наше задължение като отговорно общество е да му го осигурим. Тя смята, че най-добрият начин това да се случи е като млади и успешни хора се ангажират с проблемите на образованието и вложат усилия, за да постигнат положителна промяна в образователната система.

Преди да се присъедини към екипа на Заедно в час Нели работи в контакт центъра на голяма телекомуникационна компания, където подпомага дейността на сътрудниците, провежда обучения и менажира различни проекти. Завършила е бакалавърска степен в Софийския университет, специалност География и биология. В момента следва магистратура Бизнес администрация – Развитие на човешките ресурси в същия университет.

Нашият екип