Pav

Павлина Радославова

старши специалист "Маркетинг и комуникации"

Павлина е старши специалист „Маркетинг и комуникации“ в екипа на „Заедно в час“ от 2016 г. Тя се грижи за комуникацията с медии, разказването на истории и новини „от класните стаи и отвъд“ и осъществяването на разнообразни комуникационни кампании и събития на организацията. В „Заедно в час“ я привлича възможността да допринася пряко за кауза, в която вярва силно – равният достъп до качествено образование за всяко дете.

Павлина има богат опит в сферата на публичната комуникацията и подкрепата на различни обществено значими инициативи. Работила е в PR агенция и близо 10 години е автор и редактор в най-големия сайт за четене и книги „Аз чета“ и фондация „Детски книги“. В тази си роля работи по осъществяването на редица кампании за насърчаване на четенето за деца и възрастни. Тя участва в създаването на първата независима мини градска библиотека „ЧитАлнЯта“ в Градската градина на София. Част е от екипа на фондация „От мен зависи“, която осъществява програмата за ученическо лидерство „Приключението: От мен зависи“.

Обича да предизвиква гледната си точка с пътувания, книги, модерно изкуство, фотография и хубаво кино, но най-вече разговори с хора.

Павлина е завършила бакалавър „Връзки с обществеността и комуникация“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

Нашият екип

Запиши се за бюлетин

Най-важното от нас директно в твоята поща