Pier

Петър Пройков

мениджър "Привличане на участници"

Петър e мениджър “Привличане на участници” в Заедно в час. Той става учител по програма Заедно в час през 2013 година и преподава две години френски език в 17 СОУ „Дамян Груев“ и икономически дисциплини в 15 СОУ „Адам Мицкевич“ в гр. София. Той вярва, че българското общество има нужда от позитивна промяна, която може и трябва да започне с промяна в децата.

След като завършва участието си в програмата, той вярва още по-силно, че най-смисленото нещо, което трябва да се направи в момента, е да се помогне на децата да получат качествено образование. Затова избира да стане част от екип „Прием на участници“ в организацията и да търси активно хората, които да подкрепят учениците в класната стая и извън нея.

Петър е завършил международни икономически отношения в Икономически университет – Варна. По време на следването си работи като стажант в Община Варна, като участва в развитието на кандидатурата на града за Европейска столица на културата през 2019г. След това става заместник председател в местния комитет на AIESEC, където отговаря за развиването на партньорските отношения на организацията.

Нашият екип