Trayan

Траян Траянов

изпълнителен директор и член на Управителния съвет на "Заедно в час"

Tраян е изпълнителен директор и член на Управителния съвет на Фондация “Заедно в час” от 2019 г. Той е част от екипа на организацията от нейното създаване през 2010 гoдина. Основните му отговорности като изпълнителен директор са свързани с цялостното стратегическо развитие и устойчивост на “Заедно в час”.

Преди това като програмен директор Траян отговаря за управлението на екипите по привличането, подбора и обучението на учителите в програмата, развитието на общността от възпитаници, както и цялостния мониторинг и оценка на въздействието на програмата.

Траян израства в Силистра в семейство на театрални актьори и получава средното си образование в Американския колеж в София. Следва социални науки в Connecticut College, а след това и в Harvard University, където през 2006 завършва своята бакалавърска степен. Работи като бизнес анализатор за Mitchell Madison Group в Ню Йорк и Лондон и за Arthur D. Little в Прага. Преди да се присъедини към екипа на “Заедно в час” завършва магистратура по социология в University of Cambridge.

В своята работа Траян е мотивиран от въпроси като: Как трябва да бъдат организирани училището и класната стая, за да неутрализират ефекта на „лотарията на раждането“ или малшанса да се родиш и растеш в не-градивна среда? Какво може да направи един човек, дете или възрастен, за да надскочи не-градивните мисловни и поведенчески модели, които средата е обусловила?

Траян е също и член на настоятелството на Американския колеж в София.

Нашият екип