Изпълни лично спортно предизвикателство в подкрепа на качественото образование в България

„Предизвикай се с кауза“ е благотворителна спортна инициатива, с която те провокираме да изпиташ физическите си възможности и да подкрепиш работата на фондация Заедно в час

Участвай, като се регистрираш с любимия си спорт и дарение. След това избери конкретна спортна цел в километри, крачки, серии, калории, часове или каквато мерна единица ускорява пулса ти. Можеш да се включиш с индивидуално предизвикателство или отборно – със семейството, приятели или колеги, за да е по-забавно. 

Подготви се и се предизвикай до 18 юни

Нека заедно покажем колко много хора вярват в силата на образованието и предизвикват физическите си възможности за успеха на всички деца в България. 

Търсиш вдъхновение? Виж какви предизвикателства се осъществиха в първото издание на инициативата.

Изтегли наръчника „Предизвикай се с кауза“

  • Идеи за спортни предизвикателства.
  • Съвети от посланиците на инициативата.
  • Как да поддържаме добро физическо и психическо здраве.
  • Как спортуват сноубордистката Александра Жекова, ултрамаратонецът Краси Георгиев, сърфистката Илияна Стоилова, както и актьорите Александър алексиев, Ники Илиев, Валя Каролева.

1.

Избери спорт за своето предизвикателство!

Предизвикай се сам, с приятели, семейството ти или колеги и избери една от следните спортни категории:

ХОДЕНЕ

Важно е участието на всеки, затова и без особена подготовка можеш да се включиш в категория ходене. Постави си цел за изминати километри и я изпълни на 18 юни в удобно за теб време и място.

БЯГАНЕ

Готов ли си за маратонско бягане, за полумаратон или просто да направиш неделния си крос този път с кауза? Тренирай и постави нов личен рекорд за избягани километри.

КОЛОЕЗДЕНЕ

Впусни се в ново велоприключение сам или с приятели. Тествай своята издръжливост и покори нови маршрути. Можеш да се включиш както с шосейно каране, така и с по-екстремно планинско предизвикателство.

ПЛУВАНЕ

Сприятели се с водата и надскочи своите постижения през юни в категория плуване. Потопи се в предизвикателството със спринт или маратон, в басейн или в морето, в един стил или всички, които знаеш.

КАТЕРЕНЕ

Зареди си торбичката с магнезий, приготви инвентара и направи своето предизвикателство отвисоко на 18 юни. Скоростно изкачи любимия си маршрут или покори нови категории. Няма значение в зала или на скали, важното е да се включиш.

ПО ИЗБОР

Имаш друга, още по-вълнуваща идея за предизвикателство? Няма проблем! Запиши я в регистрацията и се предизвикай – от вдигане на тежести, до стойка на ръце, 10 км с ролери или танци. Всичко може да бъде предизвикателство в името на общата цел.

2.

Регистрирай се!

Запиши се на нашия сайт. Така ще знаем, че ще участваш. Предизвикай се сам или запиши и твои близки – семейство, приятели, колеги, и се забавлявайте заедно. Всеки регистриран имейл автоматично участва в специална томбола с награди за приключенци.

3.

Подготви се и участвай!

18 юни може би ти изглежда далече, но ще дойде бързо. Подготви се предварително и изпълни успешно предизвикателството си. Скоро ще ти споделим още идеи как можеш да тренираш, а през това време ни изпращай снимки и споделяй за предизвикателството с хаштага #предизвикайсе. Така ще достигнем до повече хора, които се предизвикват с кауза образование!

4.

Спечели!

Всеки регистриран имейл автоматично ви дава право на участие в томболата ни с награди за приключенци. Очаквай скоро да обявим наградите за 2022 г.

Дарение за участие

Участвай!

25 лв.

Индивидуално участие

Участвай!

20 лв.

за участник при записване над петима души

Участвай!

15 лв.

Бандана

Спонсори и партньори

Организациите, които ни подкрепят и застават зад каузата на събитието:

Партньори на инициативата и компании, които участват със собствени отбори:

Сподели каузата

В събитието ще се включат и:

20191216_AVON_AleksandraZhekova_sq
Сани Жекова
Алек Алексиев
Алек Алексиев
Валентина Каролева
Валентина Каролева
Краси Георгиев
Краси Георгиев Chair Up
Ines-sunrise
Инес Субашка Inspired Fit Strong
georgi-zlatarev
Георги Златарев
nina sotirova 2
Нина Сотирова - Нитя Santosha Yoga
Роси Русева
Роси Русева Chair Up

Контакти

America for Bulgaria logo

“Заедно в час” е създадена по инициатива и с финансовата подкрепа на Фондация “Америка за България”

America for Bulgaria logo

“Заедно в час” е създадена по инициатива и с финансовата подкрепа на Фондация “Америка за България”