Предизвикай се с кауза на BG Career Fair в Лондон

Научете повече за “Заедно в час” и как с лично предизвикателство можеш да подкрепиш успеха на всяко дете в България на BG Career Fair в Лондон

Как едно лично предизвикателството може да подкрепи кауза, която помага на много хора? Защо предизвикателствата са изпитания за човека, който ги поема, но са вдъхновение за околните? Как в едно предизвикателство могат да се включат много хора? Това са само част от въпросите, на които “Заедно в час” ще отговори, за да вдъхнови повече хора да се впуснат в “Предизвикателство с кауза” през 2019 г. Това ще се случи в рамките на BG Career Fair в Лондон на 9 март в Посолството на България в британската столица.

По традиция “Заедно в час” е партньор и участник в кариерното изложение. За първи път обаче организацията ще се включи и с по-нестандартен формат. В специална презентация всеки посетител на изложението ще може научи как да подкрепи мисия, в която вярва, докато се забавлява с любимо хоби или тества своите физически възможности. Събитието ще се проведе от 15:00 ч. в залата на Български културен институт (разположена под Посолството). В рамките на презентацията от първо лице ще се включи и Явор Атанасов, софтуерен инженер в BBC и верен съмишленик на “Заедно в час”. През 2017 г. Явор организира самостоятелно велопътешествие от Париж до Барселона в подкрепа на мисията на “Заедно в час”. Докъде го отведе това пътешествие и какво го провокира да се предизвика отново тази година ще разберете само, ако посетите презентацията “Предизвикай се с кауза”.

За всички, които обмислят завръщане в България и нова професионална реализация в образованието, “Заедно в час” ще бъде през целия ден на кариерния форум със собствен щанд.

Хората, които не могат да дойдат в съботния ден, но искат да научат повече за мисията на “Заедно в час” и как могат да я подкрепят, са добре дошли на неформална среща с екипа на “Заедно в час” на 8 март от 19:00 ч. в Gloucester Arms Pub, Kensington. За присъствие на това събитие, моля да се регистрирате предварително тук.


Къде и кога може да се срещнете със “Заедно в час” в Лондон:

  • 8 март, 19:00 ч. в Gloucester Arms Pub, Kensington – неформална среща със съмишленици и приятели на организацията. За присъствие е нужно предварителна регистрация тук.
  • 9 март, през целия ден, Българското посолство в Лондон, щанд на кариерното изложение BG Career Fair.
  • 9 март, 15:00 ч. в залата Български културен институт (разположена под Посолството) – Презентация “Предизвикай се с кауза” или как личното приключение може да бъде полезно за много други хора.

Следете събитието и във фейсбук тук.


Научете повече за идеята на “Предизвикай се с кауза” тук.

Вижте още как може да кандидатствате за участник в новия випуск учители в програмата на “Заедно в час” тук.

Как да подкрепите организацията като съмишленик, може да научите тук.

сътрудник "Маркетинг и комуникации" в "Заедно в час"
Абонирай се за бюлетин

Най-важното от нас директно в твоята поща

Можеш да се отпишеш по всяко време.