Със супер знания и свежо настроение Questers отново подкрепиха каузата на Заедно в час в своята благотворителна викторина

Отборът победител в Quizz вечерта на Questers
Отборът победител във викторината на Questers

Съчетаването на приятните емоции от сплотяването на служителите с ангажирането им около смислени и важни за обществото каузи е една от суперсилите за пример на нашите съмишленици и донори от Questers. Доказаха го и с второто издание на своята викторина за служители на 10 ноември. Нейната мисия отново беше да подкрепи работата на учителите по програма Заедно в час в страната.

Във викторината се включиха близо 50 души в осем отбора, които доказаха, че не съществува безполезно знание, но за победата винаги е нужна сериозна подготовка и нестихващо желание да продължаваш да учиш. Заедно в час също имаше свой отбор в състезанието, който се представи достойно.

По време на събитието служителите на Questers успяха да наберат 1000 лева за каузата на Заедно в час, които компанията удвои. Снимки от събитието може да разгледате на фейсбук страницата на Questers – тук.

В неделя, 20 ноември, инициативите за пример на Questers продължават с финалното състезание в шампионата по бягане за работещи в сферите на технологиите и финансите The Big Tech Run. Инициативата е на Questers и спортен клуб “Бегач”, а благотворителната кауза на състезанието отново е в подкрепа на Заедно в час и достъпа на всяко дете в България до качествено образование.

Научете как може и вие да подкрепите работата на учителите по програма Заедно в час тук.

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.
Абонирай се за бюлетин

Най-важното от нас директно в твоята поща

Можеш да се отпишеш по всяко време.